Így dobott le egy háztetőről négy homoszexuális férfit az ISIS

Így dobott le egy háztetőről négy homoszexuális férfit az ISIS

A se nem iszlám, se nem állam IÁ korábban is végrehajtott ehhez hasonlatos barbár kivégzéseket a terrorszervezet de facto fővárosában a szíriai Raqqában. De, most az IÁ az embertelen tetteit az iraki Fallujah tartományban követte el.

Négy férfit dobtak le egy háztetőről, állítólag homoszexualitások voltak, ezért részesültek meg nem érdemelt büntetésben. Kérdés, hogy egyáltalán, hogyan és milyen bizonyíték által lett bizonyítva a „vád”, hiszen az áldozatok ruházatából és megjelenéséből nem megállapítható azok szexuális orientációja. A homoszexualitás ez esetben lehet koholmány is – esetleg rosszindulatú tanúvallomásokra alapozva – de az is lehet, hogy az ISIS benézett a négy fal közzé, amit ugye kultúrember nem tesz meg.
A kivégzés dokumentálása valószínűleg az egyre professzionálisabb propaganda miatt fontos a terrorcsoportnak.

Hírdetés

Szokatlan az is, hogy a nézőközönség most elmaradt.

Korábban beszámoltunk arról, hogy két oroszországi homoszexuális fiatal, az egyaránt 22 éves Alexei, illetve a transznemű Viktor megelégelve az otthoni beszólásokat, meg sem állt Szíriáig, méghozzá annak is az Iszlám Állam által ellenőrzött területéig, hogy érthetetlen okokból csatlakozzanak a szélsőséges terroristákhoz. Ezeket a képsorokat látva talán ráébrednek arra is, hogy ez egy nagyon hülye ötlet volt.

Mert a világnak vannak olyan elfeledett részei, ahol a nyugati civilizációval ellentétben a másságnak sajnos igenis van félnivalója. Miközben az európai és amerikai LMBTQ közösség műproblémáik miatt provokálja a társadalom többségét és ettől hangos a világsajtó, aközben azokról kevés szó esik, akik az életükkel fizetnek szexuális orientációjuk eltérései miatt.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »