Ez 31 embernek tetszik.

Azt mondja a Fodor Gábor a Facebookon, hogyaszonyga, hogy “Nagyon szomorú látni, hogy Schiffer András az LMP-elnöke és Török Zsolt volt MSZP- szóvivő kedélyesen mondja fel a szalon és kevésbé szalon antiszemita szlogeneket a Facebookon.
Erre nincs mentség!”

Mármost azt én nem tudom, hogy Török Zsolt mit mond fel kedélyesen, mert nem olvasom, hiszen egyrészt nyilván tök unalmas, másrészt pedig különben is.

Schiffert viszont szoktam olvasni (jómagam is szoktam olvasni egyébként), ő kifejezetten vicces tud lenni.

Fodor Gáborral pedig csak néha szoktam összefutni a közösségi hálóban (mármint nem az övében), de akkor aztán nagyon, és akkor is ilyenekkel olt.

 

 Engemet persze nem érdekel, hogy ki mit posztolgat a Facebookra, ameddig azt a négy fal között csinálja, de már a Láposi-éra alatt sem értettem, hogy mi a bánatért kell telematricázni a fiúvécét szadeszes jelképekkel (hozzáteszem, hogy akkor legalább volt házi feladat, pedig nem vagyok kommunista), mikor filcet is lehetett lopni a tanári asztalról. Azokkal legalább fel lehetett írni olyan örökbecsűeket, minthogy “Run DMC”, vagy “pina”, esetleg üzenni a másiknak, hogy szálljon le a Horváth Katiról.

Hírdetés

De mondom, felőlem bárki írhat bármit. Akár még azt is, hogy a város legjobb pho levesét a Dang Mouiban lehet kapni, engem bizony nem érdekel! De az ilyen atavisztikus, avétos, obsoletus és legkevésbé sem menő szövegkontentek mindig kihoznak a sodromból. Most komolyan! Már a romkocsmák is lecsengtek, hipszternek lenni sem menő, és senki nem használ már olyan szavakat sem, hogy “Instagram”, meg “szpottolok”. Nemhogy belpesti szadeszes dumákkal terrorizálja valaki a gyanútlan internetezőket! A legtöbbje nem is érti, hogy miről van szó! Ennyi erővel írhatta volna ómagyarul is a Fodor, hogy “Nagyonogymuk szomorúgyem látnivogymuk, hogy Schifferus András…” satöbbi.

Komolyan mondom, szívesebben olvasnám egy gúvadt szemű, tárkonyos anyadisznó csöcsealját, mint egy ilyen légiesen könnyű, langyos finomkodást. Legalább nácizott volna egy izmosat, vagy vádolta volna be Schiffert, hogy valójában nem is ügyvéd az eredeti szakmája, hanem obersturmbannführer, a célja pedig egyértelműen Budapest ostroma.

Minden esetre nagyon szomorú látni, hogy Fodor Gábor, volt SZDSZ-elnök rinyálva mondja fel a legproletárabb szadeszes szlogeneket a Facebookon. Az egyetlen dolog pedig ebben a kérdésben, amire nincs semmiféle mentség, hogy 2014-től Fodor Gábor megint bent ül a parlamentben. :’(((((((((

Ágoston Dániel

 


Forrás:jobbegyenes.blog.hu
Tovább a cikkre »