Zsolna-DAC – Németh: Színvonalas összecsapásra számítok

Zsolna-DAC – Németh: Színvonalas összecsapásra számítok

Az előző idény negyedik helyezettjének otthonába látogat szombaton a DAC. A Zsolna-DAC találkozó 16 órakor kezdődik.

A válogatott szünet után ismét pályára lép a bajnokságban a DAC. Németh Antal vezetőedző a mérkőzés előtt elmondta, hogy a válogatottakban szereplő játékosok hétközben folyamatosan tértek vissza, ami némi nehézséget okozott, mivel a keret nem tudott együtt készülni.

Ez valamilyen szinten komplikációt jelent, ám nem fogjuk erre kibeszélni magunkat. A gárda nem készülhetett közösen, de nem is terveztünk drasztikus változtatásokat a játékunkban. Inkább arra használjuk ezt az utolsó pár napot, hogy felfrissítsük labdarúgóinknak a játékstílusunkat, a védekező és a támadó fázis egyes elemeit

Hírdetés

nyilatkozta Németh. A jelek szerint Dominik Kružliak ismét bevethető, Kalmár Zsolt, Brahim Moumou, Andrija Balić, Sainey Njie és Mateus Brunetti azonban továbbra is harcképtelen.

„Egy magas iramú, színvonalas összecsapásra számítok. Mind az öt meccs, amiket ellenük vívtam eddig, izgalmas és szórakoztató volt. Nem könnyű Zsolnán nyerni, és nem csak a műfüves pálya miatt. Mindenképpen egy kemény találkozó vár ránk”

fogalmazott Németh.

Körkép.sk, dac1904.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »