Véghajrához érkezett az online szavazás – Szavazzon a Segítség.ma platformra!

Véghajrához érkezett az online szavazás – Szavazzon a Segítség.ma platformra!

A Highlights of Hungary 2014 óta minden évben díjazza a legkiválóbb magyar kreatív teljesítményeket. Az idei jelöltek között találtjuk a Segítség.ma kárpát-medencei közösségi start up online platformot. Az online szavazás a véghajrához érkezett. Febuár 18-án 10 óráig még leadhajtuk a szavazatunkat.

A  Highlights of Hungary célja, hogy a kiválóság, a hazaszeretet és a cselekvő lokálpatriotizmus értékei mentén, évente elismerjük és széles körben megismertessük a leginspirálóbb történeteket, valamint közösséget szervezzünk azok alkotói és alakítói köré.

A Magyar Ifjúsági Konferencia kizárólagos tulajdonában lévő platform fő célja, hogy a külhoni magyar betegek a lehető legkönnyebben és leggyorsabban találjanak anyanyelvű egészségügyi és mentálhigiénés ellátást.

A felületre csak a határon túl és a diaszpórában élő magyar lakosság és szakemberek regisztrációját várják. Ingyenesen biztosított a regisztráció mind a szakemberek, mind a páciensek számára.

Hírdetés

Az adatbázis és a platform kialakítását megelőzően már felvették a külhoni területeken  az egészségügyben tevékenykedő szakemberekkel a kapcsolatot. A Felvidékről Szapu Zsófia pszichológussal, Melecski Júlia gyógypedagógussal és Barthalos Réka konduktor-pszichológussal, valamint Kása Ildikó gyógypedagógussal, akik jelenleg már a kezdeményezés felvidéki partnerei.

További részleteket a hiánypótló platformról ITT olvashatnak. Részletes bemutatkozás ITT.  

A Kárpát-medencei közösségi startup online platformra ITT lehet szavazni. A jelöltek között meg kell keresni a Segítség.ma csapatát, majd ráklikkelve történik meg a szavazás.

A díjátadó február 25-én lesz, a járványhelyzet miatt online formában zajlik, és a Facebookon lehet majd követni az eseményeket. A záróeseményen bemutatják a 10 legtöbb szavazatot kapott teljesítményt, átadnak 4 különdíjat és természetesen a fődíjat is.

(Pásztor Péter/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »