Vége az ellenzéki többségnek Szekszárdon

Illés Tamás szekszárdi képviselő osztotta meg, hogy Zaják Rita többé nem tagja az Éljen Szekszárd-frakciónak.

"A belső ügyek feltárása nem elegáns, de nincs más lehetőségünk, hiszen cserben hagyott egy (ellenzéki) értékközösséget, amit meg kell védenünk. Talán nem látszott, de sajnos a képviselői munkánk elejétől sok jel mutatott titkos, elvtelen háttéralkukra sőt, szabotázsra. Nehéz úgy lendületesen előrehaladni, ha közben a hátunk mögé is kell néznünk" – írta a Facebook-oldalán a politikus.

Hírdetés

Bomba Gábor, az Éljen Szekszárd Egyesület vezetője, önkormányzati frakcióvezetője egy hosszabb bejegyzésben fejtette ki, hogy világossá vált számukra, hogy a listáról bejutott Zaják Rita nem dolgozik velük együtt a progamjuk megvalósításán.

"Sajnos a történelem ismétli önmagát. Zaják Rita egyszer már elárulta a szekszárdiakat, amikor a mandátumát megtartva elhagyta az őt jelölő pártot, aminek listájáról bekerült. Most ugyanez történt: elárulta azokat a szekszárdiakat, akik hisznek az Éljen Szekszárd programjában. Zaják Ritát döntésében az sem befolyásolta, hogy pártja, a Párbeszéd Magyarországért tudatta vele, hogy nem indulhat ellenzéki jelöltként az előválasztáson. Az a pártja felelőssége, hogy ezek után megtűri-e soraiban" – részletezte Bomba, és hozzátette, hogy bár elvesztették a többségüket a közgyűlésben, nem adják fel.

(atv)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »