Ünnepelt – Pillanatok – Sztárelőadók karácsonyi produkciói a Dunán és az M5-ön

Ünnepelt – Pillanatok – Sztárelőadók karácsonyi produkciói a Dunán és az M5-ön

A közmédia saját gyártású zenés-verses ünnepi dalválogatása karácsonykor visszatér a képernyőre. Az Ünnepelt – Pillanatokban a legszebb magyar verseket és karácsonyi dalokat hazánk elismert előadóitól hallhatja a közönség: mások mellett Charlie, Miklósa Erika, Tóth Vera, Keresztes Ildikó és Pápai Joci is színpadra lép.

Sosem látott karácsonyi produkciókkal hívja közös ünneplésre a nézőket a karácsonyi időszakban a Duna és az M5 kulturális csatorna.

Az ötperces epizódok egyikében látható lesz a Liszt Ferenc-díjas előadóművész Horváth Károly „Charlie”, aki egyik nagy slágerét, a Könnyű álmot hozzon az éj című lírai dalt adja ajándékba a nézőknek egy különleges előadásban. A Magyar Szent István-renddel kitüntetett, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekes, Miklósa Erika duettet énekel az Artisjus-díjas Tóth Verával. A karácsonyi dalválogatás részeként a Magyar Rádió Gyermekkórusával és a Dalvarázs Show Kórussal énekel együtt a Petőfi Zenei Díjjal elismert Tóth Gabi. A Demjén Ferenc klasszikussal, a Legyen ünneppel Keresztes Ildikó teremt majd meghitt hangulatot, Pápai Joci pedig egy különleges duettel készül a közönségnek. A Dal 2023 előadói ünnepi dallamvilágú medley-vel készülnek.

Hírdetés

A karácsonyi dalok mellett versekkel kerülhetnek ünnepi hangulatba a nézők. Ady Endre, Nagy László és József Attila karácsonyi műveinek üzenetét Bánovits Vivianne, Ember Márk és Lukács Dániel színművészek tolmácsolják.

Ünnepelt – Pillanatok – december 24-től a Dunán és az M5-ön.

(MTVA/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »