Új tehetségek jelentkezését várja a Szakcsi Rádió, a magyar jazz rádiója

Új tehetségek jelentkezését várja a Szakcsi Rádió, a magyar jazz rádiója

A Magyar Jazz Hetének keretében hivatalosan is elindult a közmédia új, online jazz rádiója: a Szakcsi Rádió. A jövő jazz-zenei tehetségeinek felkutatását is missziójának tekintő rádióadó lehetőséget biztosít a műfajban tevékenykedő zenészeknek és előadóknak, hogy szerzeményeik országosan ismertté válhassanak.

A közmédia új online rádióadója a Szakcsi Rádió nevet kapta Szakcsi Lakatos Béla tiszteletére, aki a hazai jazz élet egyik legjelesebb képviselője. Április 30-án, a Nemzetközi Jazznapon indult el a rádió hivatalos adása, amelyet a Médiaklikk mellett az ingyenesen letölthető Szakcsi Rádió-alkalmazás segítségével is hallgathatnak, valamint a Szakcsi Rádió Spotify-csatornája is elérhető már, amelyen podcast tartalmak és folyamatosan frissülő zenei lejátszási listák közül lehet válogatni.

Hírdetés

A beküldött zeneszámok a rádió szakmai grémiuma elé kerülnek, akik elbírálják a műveket és a legjobb szerzeményeknek állandó helyet biztosítanak a Szakcsi Rádió lejátszási listájában. A zeneszámokat bármely online fájlküldő rendszer segítségével, vagy URL-ről letölthető formában várják a [email protected] e-mail címre.

Szakcsi Rádió – a magyar jazz rádiója – elérhető a szakcsiradio.hu oldalon, a mobilalkalmazáson, vagy Spotify-on a nap 24 órájában.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »