Tűz ütött ki az egykori komáromi rendelőintézet tetőterében

Tűz ütött ki az egykori komáromi rendelőintézet tetőterében

Ma kora este a városi rendőrségre arról szóló lakossági bejelentés érkezett, hogy valami lángra gyulladt a Klapka téren több éve üresen álló, korábban eladásra kínált, volt rendelőintézet épületében. A helyszínre kihívott lánglovagok már eloltották a tüzet, az ügyben vélhetően vizsgálat indul. A sajnálatos esetről portálunknak Ujj Ernő, a városi rendőrség parancsnok-helyettese nyilatkozott. 

„A járókelők fél hat körül nekünk jelentették, hogy a komáromiak által „poliklinikaként“ emlegetett épület környékén füstszagot éreznek. A kollégáim azonnal kisiettek a parancsnokságunkhoz közeli helyszínre, felmentek a padlástérbe, ahol a sötétben izzó anyagokat vettek észre. Azonnal értesítették a tűzoltókat, akik az emelőkosaras járműveikkel odaérkeztek, majd lokalizálták, eloltották a tüzet. A kiszállásukig a városi rendőrség biztosította az épületet” – mondta el portálunknak Ujj Ernő, a városi rendőrség parancsnok-helyettese.

Lehet, hogy egy tetőtéri gerenda gyulladt ki, még pontosan nem lehet tudni.

Hírdetés

– fejtette ki.

Hozzátette: a szakértői jelentés alapján döntik el azt, hogy szándékos gyújtogatás történt-e, s az esetet bűncselekménynek nyilvánítják-e vagy sem, illetve szükséges-e a további nyomozás.

– zárta tájékoztatását informátorunk.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »