Tehenek támadtak egy nőre kutyasétáltatás közben

Tehenek támadtak egy nőre kutyasétáltatás közben

Traumatizáló élményben volt része egy nőnek vasárnap a Vágbesztercei járáshoz tartozó Gergőfalván (Ďurďové). Kutyasétáltatás közben a közeli erdőből tehenek rontottak rá.

A nő rendszeresen ugyanott sétáltatta kutyáját, semmi különöset nem észlelt. Csak akkor riadt meg, amikor a kutyája hirtelen nyugtalanná vált. A közeli erdőből váratlanul egy tehéncsorda tört elő.

Az egészségügyben dolgozó nő először el akart futni. De aztán inkább a földre feküdt és eltakarta az arcát. A tehenek körbevették, megtaposták és lökdösték.

Hírdetés

Nagyjából fél óráig volt a tehenek „hálójában”.

Miután az állatok megnyugodtak, a nő fel tudta hívni a szüleit és nem messze embereket fedezett fel, kiabált feléjük, hogy észrevegyék. Ők hívtak segítséget, a légimentők érkeztek a helyszínre.

A tehenek addigra már nem voltak ott, ismeretlen emberek elhajtották őket, akik egy fehér furgonnal érkeztek a helyszínre.

A nőt a zsolnai kórházba szállították, ahol még néhány napig bent kell maradnia a baleseti sebészeten. Kezelőorvosa szerint a nyaki gerince sérült, de állapota stabil, nincs életveszélyben.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »