Itt a magyarverő antifa terrorista tartózkodási címe

Itt a magyarverő antifa terrorista tartózkodási címe

Joggal váltott ki széles körben felháborodást, és mondott el sokat a jelenlegi, "nemzetinek" mondott kormányról (is) az, hogy a múlt hét folyamán Ilaria Salis házi őrizetbe került. Ezt meg is ünnepelték elvtársai.

– Tudom, hogy a történelem igazságos oldalán állok, és nem akarom, hogy a politikai nézeteimért ítéljenek el – nyilatkozta a Magyarországon fogva tartott antifa aktivista a La Stampa olasz napilapnak adott interjúban. Hozzátette azt is, hogy a "történelem majd igazolja őt".

Nagyon "megható" volt azt is olvasni, hogy továbbra is "félti a testi épségét". Hogy micsoda? Még ő félti azok után, hogy társaival együtt ártatlan magyar embereket vertek agyba-főbe? A pofátlanságnak nincs határa. Mindenesetre szeretnénk kedveskedni neki egy kis "ajándékkal".

Hírdetés

– A tárgyalás során eljárásrendbeli hiányosságok is felmerültek.Többek között kiderült, hogy a vádiratot annak ellenére nem fordították még le teljesen olasz nyelvre, hogy erről a bíróság korábban már döntést hozott. A bíró pedig a nagy sajtónyilvánosság okozta zavarában a tárgyalóterem nyitott ajtajai mellett hangosan és jól érthetően bediktálta a házi őrizet címét. Így gyakorlatilag a szélsőjobboldali szervezetek már mind értesülhettek Ilaria tartózkodási helyéről – ezt a bolsevik Mi Időnk nevű Facebook-oldalon írták.

Nos, akkor nem volt más hátra, mint hogy utánajárjunk ennek, és sikerül is kideríteni, az alábbi címen tartózkodik a magyarverő antifa terrorista:

1136, Budapest, Tátra utca 33.

Korábban írtuk: Taxival, bilincs nélkül érkezve vigyorogva pózolhatott a bíróságon a szabadlábra került antifa terrorista


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »