Szülők zaklatják azoknak az iskolásoknak az anyját, aki az interneten vetkőzött

Szülők zaklatják azoknak az iskolásoknak az anyját, aki az interneten vetkőzött

A kaliforniai Tiffany Poindexter képeit még az igazgatónak is elküldték.

Az iskolai zaklatásnak egy egészen új formájáról írnak a lapok egy kaliforniai eset után: az intézménybe járó gyerekek anyjába kötöttek bele más szülők.

Az OnlyFans nevű oldalon a 44 éves Tiffany Poindexter, Mrs Poindexter néven ismert az Instagramon.

Hírdetés

A kaliforniai szülők az OnlyFans-os előfizetőknek szánt fotók és videók miatt akadtak ki Poindexterékre. Tiffany, aki profilja szerint informatikus (IT-vezető), a legkevesebb, hogy undorítónak nevezik őt más szülők: azt kezdeményezték ugyanis, hogy a három Poindexter-gyereket csapják ki az iskolából.

Kinyomtattak néhány fotót Tiffany profiljáról, és elküldték az intézmény igazgatójának. Az iskola vezetője azonban nem érzi úgy, hogy ez az ügy az iskolára tartozna, így nem avatkozott be semmilyen szinten.

Chris Poindexter, Tiffany férje, aki az erotikus tartalmakat fotózza és videóra rögzíti, úgy véli, hogy sok férj nézegethette az interneten neje profilját – ezért indítottak háborút a feleségek. Természetesen a felháborodás ellenére nem fognak leállni a képek, videók gyártásával, már csak azért sem, mert az OnlyFans oldalon Tiffany nagyjából havi 123 ezer eurónak megfelelő dollárt keres a képekkel.

(bl, 24.hu)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »