Sztárok életmódja – Meggyógyult a lelke?

Sztárok életmódja – Meggyógyult a lelke?

Sztárok életmódja – Meggyógyult a lelke? Mészáros Richárd2024. 06. 16., v – 10:05

Visszajöttem – így jelentkezett be közösségi oldalán Elena Podzámska. 

Elmondta, hogy a lelke lassacskán kezd meggyógyulni. Az 52 éves ismert szlovák színésznő életében többször is volt nehéz időszak, de saját bevallása szerint szerencsére mindig erősen került ki a slamasztikából. Bár az is igaz, hogy aztán újra visszaesett. Nem mindig tudta, hogy miért. 

Hírdetés

Eňa már 11 évesen főszerepet kapott egy szlovák filmben, később mégis az orvosi egyetemre jelentkezett, de az első szemesztert követően úgy érezte, hogy ez nem neki való, s felvételizett a színművészetire. Aztán férjhez ment, előbb egy szerb férfihoz, majd az amerikai barátjához. Amikor teherbe esett kislányukkal, Radkával, férjével együtt rettegett, mert Eňa kiskorától egészségi problémákkal küzdött, s az orvosa figyelmeztette, hogy nem lehet gyereke, mert a terhesség az életébe kerülhet. De nem hallgatott rá… 

Megszületett a baba, három év múlva azonban elvált a párjától, ám nem ez váltotta ki a depressziót. Barátai gyanították, hogy anorexiás, mert abban az időben nagyon lefogyott. Orvosi kézbe csak később került, szülés utáni depresszióval. Állandóan fáradtnak érezte magát, de képtelen volt pihenni. Végül orvosi segítséget kért. Kezelésre járt, próbált pozitívan gondolkodni. Nem volt oka panaszra, színházban játszott, több sikeres tévésorozatban szerepelt, népszerű volt, mégsem tudta az életét kézben tartani, megtörtént, hogy egy évig nem játszott, nem forgatott. Több kapcsolata is csődbe ment, s jó barátja, a nemrég elhunyt színész, Marcel Nemec elmondta, ami egyébként nyílt titok volt, hogy a színésznő alkoholproblémával küzd, és úgy döntött, hogy előbb Bazinban, majd Nyitraújlakon próbál meggyógyulni. Hogy valóban sikeres volt-e az elvonókúra, a közeljövőben derül ki. 

(urbán)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »