Szexuális cselekmények végzésére vett rá fiatal lányokat egy nő

Szexuális cselekmények végzésére vett rá fiatal lányokat egy nő

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség emberkereskedelem bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat egy nővel és egy férfival szemben. A nő két fiatal lányt arra bírt rá, hogy a férfival – hónapokon keresztül – szexuális cselekményeket végezzenek.

Hírdetés

A vádirati tényállás lényege szerint a nő a 14 év alatti lányát és a 18 év alatti unokahúgát 2020. június és október között többször rábírta arra, hogy a férfi otthonában engedjék meg azt, hogy a férfi alkalmanként (és fejenként) 10 000 forintért szexuális cselekményt végezzen velük. A lányok a férfitől kapott pénzt minden esetben odaadták a nőnek.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség a nővel szemben emberkereskedelem bűntette, a férfival szemben gyermekprostitúció kihasználásának bűntette és szexuális visszaélés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Törvényszékre.

A főügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a törvényszék a nővel szemben fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást, valamint vagyonelkobzást, a férfival szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást szabjon ki, továbbá végleges hatállyal tiltsa el minden olyan tevékenységtől, amelynek során tizennyolc év alatt gyermekekkel foglalkozna.

(Fotó: illusztráció)


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »