Srí lankai vendégmunkás lett késelés áldozata egy karácsony esti verekedésben

Karácsony estéjén késelés áldozata lett egy srí lankai vendégmunkás, aki a prahovai Poseşti községben egy vágóhídon dolgozott, adta hírül az Adevarul. A gyilkos szintén megsebesült, és a Ploieşti megyei sürgősségi kórházba szállították, hogy orvosi ellátásban részesüljön.

A gyilkosságra a Poseşti községbeli Nucşoara faluban található vágóhídon került sor karácsony estéjén. Egyes források szerint két Srí Lanka-i munkás, mindketten a helyi vágóhíd alkalmazottjai, túlzott alkoholfogyasztás után összevesztek, majd a verbális agressziót fizikai erőszak követte.

Hírdetés

A vita pontos oka nem ismert, mert a két férfi veszekedése anyanyelven folyt – állítják az idézett források. Az áldozatot, egy 40 éves férfit, nyakon szúrta munkatársa, és belehalt sérüléseibe, még mielőtt a mentőszolgálat a helyszínre ért volna, hogy elsősegélyt nyújthasson neki. A gyilkosság elkövetésére használt fegyver a vágóhídon használt kés volt. A késelés során megsérült a 48 éves támadó is. Több fej- és lábsérülése van, de élete nincs veszélyben.

A férfit még nem hallgatták meg, a prahovai hatóságok egy jogosított fordító érkezését várják, mert a srí lankai állampolgár nem tud sem románul, sem angolul. Az ügyet a Prahova Törvényszék melletti ügyészség vizsgálja ki. (adevarul.ro/hírszerk.)

Nyitókép: Clker-Free-Vector-Images, Pixabay


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »