Síremlékre támaszkodva végzett önkielégítést egy ráckevei gyagyás

Síremlékre támaszkodva végzett önkielégítést egy ráckevei gyagyás

A ráckevei nyomozók befejezték annak a 28 éves férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint önkielégítést végzett a helyi temetőben. Előállításakor csetlő-botló boxoló állásba helyezkedve lóbálta állítólagos „ólomöklét”.

Hírdetés

Sokkoló látvánnyal szembesült egy 43 éves, kegyeletét leróni a helyi temetőbe érkező ráckevei férfi 2021. március 5-én, délben. Egy, az édesapja nyughelyétől mintegy 20 méterre lévő sírnál egy férfit pillantott meg, aki bal lábával a síremléken támaszkodva önkielégítést végzett. A döbbenetből ocsúdva rápirított, és olyan gyorsan elzavarta, hogy a férfinek öltözéke megigazítására sem maradt ideje. Ezután értesítette a rendőrséget.

A járőrök 30 percen belül ráckevei otthonában megtalálták Sz. Györgyöt. Előállításakor először boxoló állásban dülöngélve közölte, hogy „én vagyok a maffia és ólomból van az öklöm”, ám ez mit sem hatotta meg az egyenruhásokat, elfogták és megbilincselték. Kihallgatásán a férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte, tettére magyarázatot azonban nem adott.

A Ráckevei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a férfival szemben szeméremsértés, valamint kegyeletsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »