Šimkovičová megvédte Kuffát: A gyerekeket meg kell védeni a liberális-progresszív propagandától

Šimkovičová megvédte Kuffát: A gyerekeket meg kell védeni a liberális-progresszív propagandától

Martina Šimkovičová (SNS-jelölt) kulturális miniszter szerint a Zogrod fesztivál szervezői „nagy hibát és kudarcot követtek el a szervezésben”, amikor nem írták le anyagaikban, hogy a Moje baby produkció csak felnőtteknek való.

„Ha egy előadás a 18 év feletti korosztálynak való, nem megengedett, hogy azt szabadon megtekinthessék a gyerekek és serdülők” – fogalmazott a miniszter asszony.

Kuffa félbeszakította a színházi előadást, szerinte „perverz film” volt

Hírdetés

Egyúttal elítélte a környezetvédelmi minisztérium államtitkára, Štefan Kuffa ellen irányuló támadásokat, mert az rámutatott arra, hogy az előadás nem alkalmas a kiskorúak számára. Mint mondta, ő már régóta felhívja a figyelmet „erre a tényre”.

 „A gyerekeket és a fiatalokat meg kell védeni a nem megfelelő tartalmaktól és a liberális-progresszív propaganda állandó nyomásától, amely szexuális felhanggal rendelkező témákat kényszerít a tudatukba. Ez az előadás messze meghaladja azt a határt, ami a gyerekeknek és fiataloknak megengedett, és itt nemcsak a szexuális jelenetekre gondolok, hiszen a vulgarizmusok és a szexuális aláfestésű monológok tekintetében is harmadszintű darab”

– írta Šimkovičová.

Facebook


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »