Setét gondolatok szemelvénye, és a remegő kezű "bátor antifa harcos"

Setét gondolatok szemelvénye, és a remegő kezű "bátor antifa harcos"

Mint ismeretes, míg a Mi Hazánk a Jászságban demonstrált a közbiztonságért, néhány cigány aktivista (a képek tanúsága szerint kommunisták, anarchisták is voltak velük) ellátogatott a nemzeti párt budapesti irodája elé, amely természetesen zárva volt, és közreadták magasröptű gondolataikat. Ne érje szó a ház elejét, hogy nem hallgatjuk meg őket, vettem a fáradságot, és végignéztem utólag videón az egy órás produkciót. Figyelem, setét gondolatok jönnek (Setét Jenő beszéde)…

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsetet.brada%2Fvideos%2F1253387198822891%2F&show_text=false&width=267&t=0

A legelején azt kezdték el skandálni, hogy senki sincs a törvények felett. Nagyszerű, éppen ez az egyik alapgondolata a közbiztonságért való kiállásnak, tehát a cigánybűnözők sem lehetnek a törvények felett pusztán származásuk miatt.

Megtudjuk továbbá, hogy levelet írtak az Európa Parlament (sic!) képviselőinek, majd üzenték a rendőrségnek, a kormánynak, hogy senki ne nézze őket hülyének, mert nincs cigánybűnözés. Nem mintha az említettek közül bármelyik is cigánybűnözést említett volna valaha… No, mindegy. Menjünk tovább. Majd a szólásszabadságra hivatkozva követelte Setét a Mi Hazánk rendezvényének betiltását. Mert az önkényeskedés és jogtiprás – szerinte.

– Büszke vagyok a roma mozgalmainkra, mert mindig békésen léptünk fel az egyenjogúságainkért – mondta indulatosan, az embernek pedig eszébe jutnak a szamurájkardok, késelések, lincselések, és nyel egy nagyot. A szélsőjobboldal számára pedig azt üzente, figyelmébe ajánlja a törvénytisztelő roma szervezeteket (köszönjük, Farkas Flóriánt majd megkérdezzük erről, ha válaszol), majd egy bakugrással már a német fasiszta (!) államnál járt, ahol a bűn helyett a származást üldözték.

Bejelentett valamiféle új mozgalmat is, aminek a lényege az, hogy riadóláncot, adatbázist építenek, és ha a szélsőjobb felvonul, ők ott lesznek. Ez a „közösen a gyűlöletpolitika elleni mozgalom”, vagy mi… Setét ezután kérte a jelenlévőket, hogy „írják alá a tacepaot”, mert így lesznek kapcsolatban, mind a 20-an, akik ott voltak.

– Stop, rasszizmus, maradj meg ember – hangzott el egy ilyen jelszó is, bármit is jelentsen ez. Pár perc után már a magyar nyelvi keretek igencsak összekuszálódtak, de azért igyekeztünk megérteni az elhangzottakat.

De nem csupán Setét Jenő szólalt fel, jöttek a továbbiak.

Például Zoltai Andrea, akinek a családi neve azért ismerős lehet nekünk valahonnan. Igen, ő Zolta Gusztáv (eredeti nevén Zucker Gusztáv) zsidó exmunkásőr lánya. Nem esik messze az alma a fájától. Sok újat ugyan nem mondott, tiltakozott a rasszizmus ellen, megtudtuk azt is, a Mi Hazánk „rátámad” a jászapáti roma közösségre, pedig mint fogalmazott, teljesen jelentéktelen esetet használnak fel ürügyül. Azért emlékeztetőül nézzünk meg egy képet erről a „jelentéktelen esetről”, amikor egy idős bácsi lett lincselés áldozata:

De ez csak az egyik, sajnos a többi esetről nincsenek fotók, de beszélhetnénk akár a rendőr hátába állított ollóról is. A Zoltai munkásőr-leszármazott szerint ezek nem nagy ügyek. Megszokhattuk ezt már nyilván, nekik a magyarok ügye sohasem nagy ügy.

Hírdetés

A rendezvény konferátora egyébként megosztja azt is az egybegyűltekkel, hogy „Toroczkai László megszállta Ásotthalmot, közpénzből skanzent épít, menekültekre vadászik és birodalmat épít. ”

Majd jött egy bizonyos Nefelejcs Gergő, az autonóm antifa csoport nevében. Ha már erőszakmentességnél tartunk, igazán klappol ide egy antifa, ugye?

De kétségkívül ez volt a legmókásabb pillanata az egész összejövetelnek. Keményre akarta venni a figurát, hogy ”már megint masíroznak ezek az idióták”, de miközben ezt mondta, szemmel láthatóan remegett a keze és a hangja, hozzá is fűzte, elnézést kér, kicsit ideges, rég tartott már beszédet… Végül a mikrofon kézben tartását sem tudta megoldani a „bátor” antifa, egy cigány sietett segítségére, kivette kezéből és ő tartotta a továbbiakban. Utána már arról beszélt, az ő filozófiájuk kissé eltér Setét Jenőék erőszakmentes „gondolatiságától”, „nekik nagyon jó érzés, amikor a Becsület Napján egy nagydarab betyárt a rendőröknek kell bemenekíteniük egy pékségbe.”

Gondolom a Betyársereg tagjai most nagyon megijedtek.


Nefelejcs Gergő, a Betyársereg-tagokat üldöző bátor antifa

Volt egy pillanat, amikor még a mikrofon is majdnem kiesett a kezéből, úgy remegett – a videón 24:30-tól érdemes figyelni.

Sokat lehetne még írni az elhangzottakról, érdemes idecitálni egy kommentet is, amit egyikük írt az élő videó alá:

Szerintünk meg nagyon el kéne kerülni ezt az általuk óhajtott polgárháborút, egyrészt higgyék el, a magyarságnak ebben van jócskán történelmi tapasztalata, nekik egy jottányi sem, tehát fogalmazzunk úgy, nagyon csúnyán járnának, másrészt nyilván mi elsősorban rendet akarunk, most kell még megoldani a cigánybűnözés egyre terebélyesedő problémáját. Úgyhogy azt gondolom, ők is úgy járnának a legjobban, ha ez sikerülne. Igen könnyű belátni, miért.

Lantos János – Kuruc.info

Előzmény: Setétségbe borult a Mi Hazánk irodája

Toroczkai: civilizációnk felszámolására két biológiai fegyvert vetnek be ellenünk: a cigányságot és a koronavírust

"Politológus vagyok, higgyetek nekem!" – avagy cigánybűnözők tüntettek a cigánybűnözés ellen tüntetők ellen


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »