Schmidt Mária: a szexpárti kultúrából mára egy transzokat ünneplő prüdéria lett

Schmidt Mária: a szexpárti kultúrából mára egy transzokat ünneplő prüdéria lett

Schmidt Mária szerint a nyugati világban ma az a jelszó, hogy „háborúzz, ne szeretkezz”, a szexpárti kultúrából pedig mára egy nemek közötti különbségeket tagadó, transzokat ünneplő új prüdéria lett. A XXI. Század Intézet főigazgatója erről az Identitás, mint politikai fegyver című konferencián beszélt.

A XXI. Század Intézet főigazgatója szerint az amerikai demokráciaexporttal olyan értékrend „ránk tukmálása” kezdődött meg, ami a kommunizmushoz hasonlóan nem egyeztethető össze a több mint 1100 év alatt kikristályosodott magyar hagyományokkal, keresztény örökséggel.

„Az amerikanizáció ugyanis már nemcsak kulturális iparán, reklámjain és médiáján, ezen belül óriási techcégein keresztül fejt ki nyomást az értékeinkre, a szokásainkra, sőt az identitásunkra is, de nyíltan kulturális és politikai szuverenitásunk felszámolására tör” – fogalmazott Schmidt Mária a konferencián.

Hírdetés

Beszédében emlékeztetett, hogy 1968-ban és még sokáig utána az a jelszó volt érvényben a nyugati világban, hogy „szeretkezz, ne háborúzz”. Ma viszont az, hogy „háborúzz, ne szeretkezz!” – tette hozzá. „A szexpárti kultúrából mára a nemek közötti különbségeket tagadó, a transzokat ünneplő, a heteroszexuális kapcsolatokat gátló, férfiellenes új prüdéria lett. Az elitek köreiben mára a biológiai nemek tagadása az új trend” – fejtette ki.

A történészprofesszor szerint a szex és a reprodukció, valamint a szex és a szerelem elvált egymástól, és az önmegvalósítást előtérbe helyező felfogás nem támogatja a gyerekvállalást. A főigazgató kitért arra is, hogy a nyugati világot jellemző szexuális szabadosság egyre kevesebb szexet és egyre nagyobb boldogtalanságot okoz.

„A szexuálisan felszabadult nők a múlt század nyolcvanas éveikben heti több, átlagosan három szexuális aktust folytattak, addig ma Nyugaton alig 6 százalékuk él nemi életet, ők is legfeljebb heti, de inkább havi egyszer. Depressziósak lesznek és terápiára szorulnak” – emelte ki.

Szerinte legfőbb ideje belátni, hogy család nélkül „nem fog menni”. „Ne mondjunk le arról, hogy társat találjunk magunknak, társat, aki mellett elköteleződhetünk, akivel családot alapíthatunk. Mert a család célt támaszt, védelmet és biztonságot nyújt – tette hozzá a XXI. Század Intézet főigazgatója.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »