Repülő Pócs honatya, tolongó miniszterek és krumpli – az MTI-n kampányol a Fidesz

Repülő Pócs honatya, tolongó miniszterek és krumpli – az MTI-n kampányol a Fidesz

Bár Orbán Viktor szerint még nem kezdődött el a kampány, attól még a beosztottjai már nagyban tolják a választási propagandát. Persze, mindezt közpénzből – a közmédián. 

Csak a mai nap: 

Pócs a levegőben

Pócs János, a Jászság fideszes országgyűlési képviselője (b2) a JÁSZMETÁL-2000 Fémipari Kft. által kifejlesztett, alacsony energiaigényű függőleges szélcsatornájában a bemutatóján, projektzáró rendezvényén a Skyward Tunnel Kft. csepeli telepén.
MTI/Bruzák Noémi

Hány ember kell, hogy átadják a Somogy megyei Buzsáki Tulipán Óvodát? (Ötperc hírnév: a kerítés túl oldalán is mindig figyel valaki!!!)

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, Gyopáros Alpár, kormánybiztos, valamint Mezriczky Tünde jegyző, Kara Lajos független polgármester, Móring József, a térség KDNP-s országgyűlési képviselője és Huszti Gábor, a Somogy Megyei Önkormányzat alelnöke.
MTI/Vasvári Tamás

Hírdetés

Szijjártó Péter Ecseren…

Szűcs Lajos, a térség fideszes országgyűlési képviselője, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Grósz Jenő, a Lidl Magyarország elnöke (b-j) átvágja a szalagot a Lidl Magyarország logisztikai központjának átadó ünnepségén Ecseren.
MTI/Koszticsák Szilárd

…és Dunaharasztiban

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (k), Pánczél Károly, a térség fideszes országgyűlési képviselője (j), Márkus Tibor, a Marso Kft. kereskedelmi igazgatója (b) és Becser Zoltán, a Marso Kft. ügyvezetője (b2) a cég logisztikai központjában
MTI/Koszticsák Szilárd

Itt már annyi az ismert arc, hogy nem fért volna a kép alá, így bemásoljuk a szöveget egy külön dobozba

Letették a csepeli Jedlik Ányos Gimnázium új épületszárnyának alapkövét
MTI/Balogh Zoltán

Tóth János, a Dél-Pesti Tankerületi Központ igazgatója, Vizi Gergely tanuló, Molnár Dominika tanuló, Bese Benő, a Jedlik Ányos Gimnázium intézményvezetője, Németh Szilárd, a Fidesz választókerületi elnöke, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere, Mager Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter, Medvigy Mihály, a Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. vezérigazgatója és Sztankov Attila, a Laterex Építő Zrt. vezérigazgatója (b-j) a Jedlik Ányos Gimnázium új épületszárnya építésének alapkőletételén Budapesten a Jedlik Ányos Gimnázium udvarán 2022. január 28-án.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »