Rendőrkézen a 17 éves szeméremsértő

Rendőrkézen a 17 éves szeméremsértő

Rendőrkézen a 17 éves szeméremsértő

A zuglói körzeti megbízottak az utcán ismerték fel a szeméremsértő fiatalkorút.

Hírdetés

A 17 éves budapesti fiatalember 2018. március 1-jén, 12 óra 20 perckor, Budapest XIV. kerületében, a Nagy László téren egy nővel szeméremsértő módon viselkedett. 

A közterületi kamerafelvételek és a személyleírás alapján a zuglói rendőrök 2018. március 2-án, délután, a XIV. kerületi Columbus utcában felismerték a fiatalembert, akit elfogtak és előállítottak a kerületi rendőrkapitányságra. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított további öt nő sérelmére követett el hasonló cselekményt Zuglóban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói szeméremsértés vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására. 

A zuglói rendőrök kérik, hogy akik sérelmére az elfogott 17 éves fiatalemberrel kapcsolatba hozható hasonló cselekményt elkövettek, azok tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »