Radu Mazãre, a volt konstancai polgármester fia bulit szervezett covid idején

Radu Mazãre, a volt konstancai polgármester fia bulit szervezett covid idején

Az egykori hírhedt konstancai polgármester, Radu Mazăre fia születésnapi bulit szervezett egy helyi lokálban. A 27 éves fiatalember, aki miben sem marad el őse fényűző életmódjától, arra gondolt, hogy ezúttal mindössze 20-30 jóbaráttal ünnepli meg a jeles eseményt, amely nyomán világra érkezett. Ifjabb Radu Mazăre születésnapi partiját azonban „tönkre tették” a konstancai rendőrök, akik összesen 3000 lej bírságot osztottak ki a covid-járvány megelőzését és leküzdését célzó intézkedések be nem tartása miatt.

A Konstanca megyei rendőrfelügyelőség közleménye szerint vasárnap este kilenc óra után értesültek a buliról és „figyelembe véve a jelenlegi járványügyi körülményeket, valamint a hatályos jogi szabályozásokat, amelyek megtiltják az ünnepek, évfordulók, zárt vagy nyitott terekben, nyilvános vagy magánterületen tartott megrendezését, 2000 lejes bírsággal sújtották a lokál tulajdonosát, a rendezvény szervezőjét pedig 1000 lejes pénzbírsággal szankcionálták.”

Hírdetés

Csak feltételezzük, hogy a pénzbírság sokszorosát fordította a születésnap megszervezésére ifjabb Radu Mazăre, aki szeretett édesapjától tanulta meg annak idején, hogyan néz ki egy jó buli. Arról nem szól a rendőrségi közlemény, hogy feloszlatták-e a banzájt vagy sem.

Idősebb Radu Mazăre, aki a romániai politikusok közül a legnagyobb partiarc trófeájáért is versenyezhetne, jelenleg 9 évre szóló büntetését tölti a Rahovai börtönben, amelyet jogtalan ingatlanvisszaszolgáltatások miatt szabtak ki rá. (evz.ro/hírszerk.)

A nyitókép illusztráció, Radu Mazăre jr. Facebook-oldaláról


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »