Pont nélkül távoztak a Duna-parti városból (Jégkorong)

Pont nélkül távoztak a Duna-parti városból (Jégkorong)

A Háromszéki Ágyúsok a hétvégén mindkét bajnoki mérkőzésüket elvesztették a Galaci CSM vendégeként, szombaton 6–3, vasárnap pedig 6–0 arányban maradtak alul. A narancs-kék mezesek legközelebb pénteken és szombaton a sereghajtó Sportul Studențesc ellen játszanak a Deme László Műjégpályán.

Szombaton a háromszéki csapat hamar emberelőnybe került, amelyet kihasznált, ugyanis Molnár Zsombor a hálóba továbbította a korongot (0–1). A második játékrészben a házigazdák akarata érvényesült, a 26. percben Szergej Pajor révén egyenlítettek (1–1), aztán a 33. percben átvették a vezetést, ekkor Konsztantyin Csernyuk volt eredményes (2–1). Nem sokkal később a rivális ismét betalált, a 38. percben Jevgenyij Jemeljanenko iratkozott a gólszerzők közé (3–1). Az Ágyúsok hamar szépítettek, a 39. percben Róth Zoltán előkészítését Horváth Pál értékesítette (3–2). Másodpercekkel a harmad vége előtt a Galaci CSM ismét kettőre növelte előnyét, Remus Gheor­ghe lőtt a kapuba (4–2). Az utolsó felvonás elején a narancs-kék mezesek faragtak hátrányukból, a 42. percben Róth Zoltán passza után Gecse Olivér zörgette meg a hálót (4–3). Ezt követően a hazai együttes két találatot jegyzett, a 45. percben Silló Huba vette be a kaput, míg az 51. percben Patrik Matchala beállította a végeredményt (6–3).

Hírdetés

Vasárnap az első harmad elején a vendégek kivédekeztek két emberhátrányt, aztán a 11. percben a házigazdák megszerezték a vezetést, Szergej Pajor bombázott a hálóba (1–0). A folytatásban a háromszéki csapat négy percig emberelőnyben próbált egyenlíteni, de a lehetőségeket nem sikerült gólra váltania. A második felvonásban a Duna-parti együttes 24 másodperc elteltével létszámfölényben növelte előnyét, ezúttal Patrik Machala továbbított a kapuba (2–0). A hazai együttes a 34. percben újfent eredményes volt, Mircea Constantin iratkozott a gólszerzők közé (3–0). A narancs-kék mezesek a szépítés reményében kezdték az utolsó harmadot, azonban fórban hamar gólt kaptak, Constantin Mircea túljárt Béres Szilárd eszén (4–0). A galaci alakulat a hátralévő időben kivédekezett három emberhátrányt, ráadásul Július Pénzeš legénysége még kétszer beköszönt, mindkétszer Patrik Machala zörgette meg a hálót (6–0).

Eredmények, román bajnokság: Galaci CSM–Háromszéki Ágyúsok 6–3 (gólszerzők: Szergej Pajor 26., Konsztantyin Csernyuk 33., Jevgenyij Jemeljanenko 38., Remus Gheorghe 40., Silló Huba 45., Patrik Matchala 51., illetve Molnár Zsombor 3., Horváth Pál 39., Gecse Olivér 42.), Galaci CSM–Háromszéki Ágyúsok 6–0 (gólszerzők: Szergej Pajor 11., Patrik Machala 21., 52., 60., Mircea Constantin 34., 43.). (miska)


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »