Otthon tartotta a három pontot az MTK

Otthon tartotta a három pontot az MTK

Az MTK Budapest házigazdaként 3-1-re legyőzte a sereghajtó Kecskemétet szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójában.

Kiegyenlített első félidő végén a hazaiak vonulhattak nyugodtabban a szünetre, ugyanis bár valamivel kevesebbet birtokolták a labdát, mint a vendégek, mégis előnyben voltak 45 perc után. Kapura ugyanis jóval veszélyesebb volt az MTK, mint a Kecskemét, s ennek is volt köszönhető az, hogy hiába szerezték meg viszonylag korán a vezetést a Bács-Kiskun vármegyeiek, a fővárosi kék-fehér együttes kevesebb mint 10 perc alatt fordítani tudott.

Fordulás után sem tudott hatékonyabbá válni a kecskemétiek játéka, az MTK viszont az újabb helyzetei és próbálkozásai ellenére nem tudta lezárni a meccset, mivel a befejezésekbe rendre hiba csúszott. A hajrában aztán egy szöglet után végleg eldöntötte az összecsapást a kék-fehér csapat, amely teljesen megérdemelten tartotta otthon a három pontot a meglehetősen gyengén és veszélytelenül futballozó Kecskeméttel szemben.

Hírdetés

Sorozatban ötödik vereségét szenvedte el a Kecskemét a labdarúgó OTP Bank Ligában, miután a kilencedik forduló szombati játéknapján 3-1-re kikapott az MTK vendégeként.

A fővárosi kék-fehérek ezzel feljöttek a tabellán a harmadik helyre, a Paks ugyanis csak vasárnap lép majd pályára.

Az összecsapást a helyszínen tekintette meg Marco Rossi, a magyar válogatott olasz szövetségi kapitánya.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »