Orbán Viktor a pártelnöki újraválasztás után: van még bennem szufla

Orbán Viktor a pártelnöki újraválasztás után: van még bennem szufla

„A bizalom mindig megtisztelő, most is az, ennyi idő után újra és újra az” – fogalmazott a régi-új pártelnök. „Ami az odaadásomat illeti, nem fogtok csalódni. Nem veszett ki belőlem az alázat”.

Újraválasztották Orbán Viktort a Fidesz elnökévé szombaton a párt kongresszusán.

„A bizalom mindig megtisztelő, most is az, ennyi idő után újra és újra az” – fogalmazott a régi-új pártelnök. „Ami az odaadásomat illeti, nem fogtok csalódni. Nem veszett ki belőlem az alázat” – folytatta.

A folytatásra utalva kijelentette, „menet közben nem cserélünk lovat”, utalt arra, hogy a parlamenti ciklus közepe felé járunk.

Kijelentése szerint nem csak a Fideszt vezeti majd győzelemre, hanem a Fideszt és a KDNP-t együtt a választáson, „van még bennem szufla”.

Ellenfelek

„Továbbra is legjobb korban, sőt a legjobb karban leszek” – üzente 2025-re azoknak, akik esetleg ellene aspirálnak a pártvezetés körül.

Soros Györgyöt főmachernek, fő bábjátékosnak nevezte a világpolitikai küzdelemben, aki ellen legalábbis hazai pályán győzelem született már.

Ezt követően Márki-Zay Péterről beszélt, aki „eljutott Budapestre”, és „a baloldali lista élén találta magát”, ő volt „Gyuri bá legrosszabb befektetése”, egy „sánta ló”.

Hírdetés

Ám figyelmeztett, nem szabad senkit lebecsülni, mert ha sikerült volna a baloldal győzelme,

  • migránsok tömegei lennének Budapestek,
  • meghatározhatatlan nemű genderaktivisták vadásznának a gyermekeinkre,
  • kötésig lennénk a háborúban, és
  • el lennénk adósodva.
  • „Elvárjuk a parlamenti képviselőinktől, hogy alkossák meg az ország szuverenitásvédelmi szabályait, föl egészen az alkotmányig, úgyhogy hajrá, (Kocsis – a szerk.) Máté!”

    16 év kormányon

    Hosszasan sorolta, milyen vállalt és kitűzött célokat értek el a balodali kormányzás után, majd a különféle válságok ellenére a családokért, az infláció ellen, a határon túli magyarokért.

    „A gazdaság ismét nő, és nőni is fog, persze azt a pár eurót, amivel még tartoznak nekünk, be fogjuk hajtani, hajrá, Navra(csics Tibor – a szerk.)!”

    Szerinte ismét megindultunk a gyarapodó és biztató jövő felé, „velünk azok is jól járnak, akik ellenünk szavaztak. Lesz új lendület, európai mértékkel is számot tevő növekedés”, ennek garanciája pedig Varga Mihály lesz a pénzügyek élén.

    Cikkünk frissül.


    Forrás:infostart.hu
    Tovább a cikkre »