Októbertől új műsorokkal várja hallgatóit a Nemzeti Sportrádió

Októbertől új műsorokkal várja hallgatóit a Nemzeti Sportrádió

Sportlegendák titkaival, utánpótlás-tehetségek portréjával és horgászsport témákkal jelentkezik októbertől a Nemzeti Sportrádió. Az új műsorok adásait nemcsak élőben lehet majd követni, podcast formájában is elérhetők lesznek.

Még több érdekességet, elgondolkodtató beszélgetést és izgalmas sportpillanatot kínál hallgatóinak ősztől a Nemzeti Sportrádió.

Az újdonságokkal bővülő műsorkínálatban érdekes sporttörténetekkel, emlékezetes pillanatokkal és szakértő vendégekkel szórakoztatják a hallgatókat.

A hétvégi műsorok egyik újdonsága a Sporthely. A szombaton és vasárnap 12 órától jelentkező műsorban Bera Emese és Nyáguly Gergely felváltva kalauzolnak el különleges helyszínekre, például a pécsi Nemzeti Kosárlabda Akadémiára vagy a Balatonfüredi Yacht Klubhoz, de a százhalombattai Matrica Múzeum sportlövészeti kapcsolatait is bemutatják. Az első két adást október 5-én és 6-án déltől követhetik a hallgatók.

Hírdetés

Kéthetente keddenként új izgalmas műsorok debütálnak, kezdve a magyar élsport feltörekvő tehetségeit bemutató A jövő sztárjai című műsorral. Az első epizód október 1-jén 13 órakor kerül adásba. Ugyanezen a napon, 13:30-kor Elmondom hát mindenkinek címmel Ballai Attila műsorvezetésével indul új sorozat, amely legendás magyar sportolók életének vitatott, eddig tisztázatlan pillanatait tárja fel. Az első adásban Kemény Dénes osztja meg történetét a 2004-es olimpiai döntő kapcsán, amelyben egy rejtélyes sípszó is fontos szerepet játszott.

Október 8-án 13 órakor A legnagyobb fogás című horgászműsor is elstartol, amelyben Jó András műsorvezető és Bálint Attila szerkesztő közismert horgászok történeteit tárja a hallgatók elé. Az első epizódban Wladár Sándor mesél egy rendkívüli horgász élményéről, amikor nemcsak hallal, de emberrel is meg kellett küzdenie.

Az új műsorok közül kiemelkedik Csisztu Zsuzsa kéthetente jelentkező, szintén október 8-án 13:30-kor kezdődő Profil című podcastja, amely híres sportolókkal, szakértőkkel készült beszélgetésekkel gazdagítja a Nemzeti Sportrádió műsorfolyamát. Elsőként Dárdai Pál, 61-szeres nemzeti futballválogatott, a német Hertha Berlin egykori játékosa kerül a fókuszba, majd a Himaláján elhunyt hegymászó, Suhajda Szilárd – a tragédia előtti nyilatkozatait is felidéző –  portréja várja a hallgatókat. Az összeállításban özvegye, Legindi Tímea is megszólal. A további adásokban előbb Jakabos Zsuzsanna úszó, majd labdarúgó-válogatottunk legnépszerűbb játékosai lesznek Csisztu Zsuzsa vendégei.

(MTVA/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »