Ököllel ütötte a kisgyerekes anyukát egy biciklis őrült Szentendrén

Ököllel ütötte a kisgyerekes anyukát egy biciklis őrült Szentendrén

Gyermekei szeme láttára támadott meg egy kerékpáros férfi egy nőt, fényes nappal, Szentendrén, miután az édesanya rászólt amiatt, hogy majdnem elgázolta a kisgyermekét. A rendőrség nyomozást rendelt el az ügyben.

A Bükkös-patak partján, az Adria étterem és a Duna közötti szakaszon egy családjával kutyát sétáltató nő és egy biciklis középkorú férfi keveredett szóváltásba az után, hogy a kerékpáros hátulról majdnem elütötte a nő hirtelen elé ugró kisgyermekét.

Hírdetés

A férfi erre magyarázkodás nélkül, ököllel homlokon ütötte a nőt, aki magával rántotta őt, mielőtt a patak medrébe gurult. A gyerekek mindezt rémülten nézték végig, közben sírva szólongatták anyjukat. Az egyik szemtanú részletesen beszámolt az esetről, amely még péntek délután történt. 

Az anya csak annyit mondott: Nem tud vigyázni? Elüti a gyereket. Erre a fickó leszállt a bicikliről, odament a hölgyhöz, és ököllel behúzott neki egy akkorát szó nélkül, hogy a nő beesett az árokba. Volt annyi lélekjelenléte, hogy közben megfogta a pólóját a férfinak a nyakánál, és magával rántotta. A férfi sárga pólója el is szakadt, és miközben legurultak a meredek domboldalon, a férfi még többször is megütötte a nőt. Pillanatok alatt történt minden” – mesélte a szemtanú.

Hozzátette: a férfi el akarta hagyni a helyszínt, de a nő egyik kezével a biciklivázat fogta, a másikkal hívta a rendőröket. Közben két arra járó férfi – látva a történteket – azonnal odasietett, majd a nő férje is megérkezett.

A nőnek dió nagyságú pukli nőtt a homlokán, ahova a férfi ököllel odacsapott” – folytatta az eset leírását a szemtanú. Mint mondta, a rendőrség magával vitte a támadót.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közölte, hogy az eset körülményeit még vizsgálják. „A férfit előállították a rendőrök, jelenleg a Szentendrei Rendőrkapitányság bűnügyi osztályán súlyos testi sértés kísérlete miatt van folyamatban büntetőeljárás ellene” – írta a nyomozó hatóság.

Egy helyi Facebook-csoportban mindeközben azt írták, hogy a kerékpáros bántalmazó egy 45 év körüli, diplomás férfi volt, aki állítólag egy társadalomkutató cég ügyvezetőjeként dolgozik.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »