Nyolc baleset, egy ittas sofőr

Nyolc baleset, egy ittas sofőr

A rendőrök nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek Győr-Moson-Sopron megyében hétfőn.

Hajnal 5 óra 30 perckor egy 58 éves helybéli nő közlekedett személygépkocsival Győrött a Nagy Imre utca felől, a 821-es számú út irányába. A Lajta utca és az Ikva utca kereszteződésében balra kanyarodott, a manőver során azonban nem adott elsőbbséget egy szemből érkező autónak. A két jármű összeütközött, a baleset során személyi sérülés nem történt. 

Hírdetés

A szolgálatot ellátó állomány összesen nyolc embert fogott el, ebből négyet tetten értek, két fővel szemben pedig az ellenük érvényben lévő körözés, míg két személlyel szemben az ország területén történő jogellenes tartózkodás miatt intézkedtek.  

A járőrök egy járművezetőt igazoltattak Sopronkövesden, a Széchenyi István körúton este 21 óra 25 perckor. Kiderült, hogy az autón lévő endszámtáblák egy másik járműről származnak. A batyki férfit a rendőrök előállították. 

A járőrök intézkedéseik alkalmával harmincöt közigazgatási és harminckilenc helyszíni bírságot szabtak ki, két esetben büntetőfeljelentést, míg tizenegy esetben szabálysértési feljelentést tettek. A 664 alkoholszondás ellenőrzés során egy esetben jelzett pozitív értéket a műszer. Mégpedig Fertőhomokon, egy 53 éves sarródi járművezetőnél.  
 


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »