Novák Katalin szerint a Fidesz elvégezte a nemzet újraegyesítését

Novák Katalin szerint a Fidesz elvégezte a nemzet újraegyesítését

A tárca nélküli miniszter szerint a nemzeti büszkeség évtizede követi az elmúlt időszakot, ami Novák szerint a nemzet újraegyesítésének 10 éve volt.

A nemzet újraegyesítésének évtizedét a nemzeti büszkeség évtizede követi majd – mondta Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter Palicson a Vajdasági Magyar Szövetség Szent István-napi ünnepségén.

Az MTI beszámolója szerint Novák arról is beszélt:

“Egy olyan évtized küszöbén léptünk át, melyben nemzetek buknak majd el a mindennapi túlélésért vívott küzdelemben, de hiszem, hogy nekünk egy olyan évtized köszönt be, melyben az anyaországi és határon túli magyar közösségek együtt erősödve, gyarapodva bizonyíthatják, hogy méltó őrzői a Szent István-i örökségnek”.

Novák Katalin arról beszél, hogy milyen sikeres volt ez az úgynevezett újraegyesítés.

Hamar elfelejtette, hogy Kövér László, az Országgyűlés fideszes elnöke tavaly áprilisban kitagadta a nemzetből azt, aki nem fideszes, amikor azt találta mondani, hogy

a magyarországi balliberális ellenzék a globalista, nemzetellenes hálózat része, a nyugat-európai véleményformálók az ő szándékosan téves információikra, rágalmaikra alapozzák a maguk propaganda-hadjáratát.

Hírdetés

Ez az ellenzék nem a magyar nemzet része, hanem ennek a világelitnek a komprádor alakulata. Ilyen értelemben semmiben sem különböznek Rákosi Mátyástól vagy Gerő Ernőtől.

Jó lenne, ha miniszter asszony ránézne Kövér házelnök úr körmére, mert úgy tűnik, ő megtagadja a Fidesz azon célját, hogy egyesítsék a nemzetet, írja Jabronka Richárd.

Forrás: Közösségi oldal.

Fotó: Novák Katalin közösségi oldala

Magyar Tudat

Megosztás

The post Novák Katalin szerint a Fidesz elvégezte a nemzet újraegyesítését appeared first on Magyar Tudat.


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »