Nőre támadt, és kislányokat molesztált egy román Borsodban

Nőre támadt, és kislányokat molesztált egy román Borsodban

A Szikszói Járási Ügyészség vádat emelt egy román állampolgár férfi ellen szexuális erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt. A vádlott nyilvános ünnepi rendezvényen szexuális célzattal egy nőre támadt, akit a barátnője és egy beavatkozó férfi védett meg. A férfi pár perc elteltével egy 9 éves lányt molesztált, majd az őt megvédeni igyekvő 14 éves lányt megütötte.

Hírdetés

A vádirat szerint a román állampolgár vádlott munkavégzés céljából egy borsodi kisvárosban tartózkodott. A férfi a 2023. augusztus 20-án, éjszaka, egy ünnepségen, egy sportlétesítmény területén, ittasan odament két nőhöz, dicsérte őket, majd egyikükkel közölte, hogy közösülni fog vele. Megragadta, fogdosta, a nő igyekezett ellökni magától, ekkor a vádlott földre húzta, hátára fektette, leszorítva, lábát szétfeszítve ráfeküdt, megpróbálta lehúzni róla az alsóneműjét. A nő barátnője sikoltozott, igyekezett lerángatni a vádlottat, egy odaérkező férfi is rákiabált a támadóra, aki ekkor felállt és távozott.

A férfi negyed óra elteltével – ugyanitt – egy 9 éves lányt molesztált, a ruháján keresztül simogatta, de egy 14 éves lány rászólt, erre a vádlott őt akarta megcsókolni. Ezt a lány nem hagyta, ezért a férfi ököllel olyan erővel megütötte, hogy a feje a kerítésnek ütődött. Az elkövető szeméremsértő módon tovább molesztálta, a ruháját mellmagasságig felhúzta, a lány védekezett, földre estek, az oda érkező személyek akadályozták meg a további cselekményt.

A bántalmazás következtében a sértett könnyebb sérülést szenvedett el.

A  lányok törvényes képviselői kérték a férfi felelősségre vonását. 

Az ügyészség a büntetlen előéletű, letartóztatásban lévő vádlottal szemben börtönbüntetést, közügyektől eltiltást, Magyarország területéről kiutasítást indítványozott, továbbá bármely olyan foglalkozás gyakorlásától való végleges eltiltását, amely során 18. életévét be nem töltött személlyel kerülne kapcsolatba.

(Fotó: illusztráció)


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »