Nemzetközi sajtóvisszhang a tegnapi Forma-1-es nagydíjról

Nemzetközi sajtóvisszhang a tegnapi Forma-1-es nagydíjról

A nemzetközi sajtó a mexikói Sergio Pérez győzelme helyett főként az esélyes Lewis Hamilton, illetve Max Verstappen kudarcát taglalta a vasárnapi Forma-1-es Azeri Nagydíj másnapján.    

The Guardian:

Eddig elképzelhetetlen volt, hogy Lewis Hamilton akár csak az ujját rosszul helyezze a kormányra, mert mindig biztos csuklómozdulatokkal kormányozta autóját. De Bakuban egy pici hiba is drágának bizonyult. A pilótát és a Mercedest sokkolta az eset, mivel jelentős előnyre tehettek volna szert a vb-pontversenyben. Ez az előny eltűnt a fékporfelhőben, amikor a varázslat ez egyszer Hamilton ellen fordult.” The Sun:

Hírdetés

Max Verstappen úton volt a diadal felé, amikor kiesett, míg Hamilton túl keményen vezetett az újraindulást követően, és a mezőny végére esett vissza.” Marca:

„Verstappen egyáltalán nem volt elégedett azzal, ami Bakuban történt…” Ausztria:

„Micsoda bosszúság az újonc Mick Schumacher számára! A problémát csapattársa, Nyikita Mazepin manőverje okozta, de a „kis Schumi” végül tudott nevetni, mivel 13. lett, és ez F1-es pályafutása eddigi csúcsa.” Tages-Anzeiger:

„A holland szinte a végéig vezetett, aztán a falban végezte. Hamilton nem tudott ebből profitálni, mivel rossz gombot nyomott meg a kormányán.”


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »