Német-magyar – Nem játszottunk rosszul, de kikaptunk Németországtól

Német-magyar – Nem játszottunk rosszul, de kikaptunk Németországtól

2:0-ra nyert a német válogatott, így 6 ponttal vezeti az A-csoport tabelláját, miközben a magyar válogatottnak továbbra sem sikerült pontot szereznie a németországi Eb-n.

A magyar válogatott a svájcitól teljesen eltérő játékot mutatva jól játszott a rendkívül erős németek ellen.

Marco Rossi Lang és Szalai Attila helyett Bolla Bendegúzt és Dárdai Mártont jelölte a kezdőcsapatba, ami láthatóan jó döntésnek bizonyult, nagyon jól működött a magyar védelem.

Már rögtön az első percben közel kerültünk a gólszerzéshez, Neuer azonban résen volt. Szoboszlaiék jó iramban kezdték el mérkőzést, több helyzetet is sikerült kialakítani.

Hírdetés

A németek Musiala szerencsésnek mondható góljával szerezték meg a vezetést. Magyar oldalon bár Sallai betalált, a játékvezető lest intett, melyet a VAR is helyben hagyott.

A találkozót végül Gündogan gólja döntötte el, innentől alábbhagyott a magyarok lelkesedése, és bár egy-két helyzetünk még így is akadt, nem tudtunk az eredményen változtatni.

Második vereségével nehéz helyzetbe hozta magát a magyar válogatott. Ahhoz, hogy bekerülhessen a legjobb 16 közé, az utolsó fordulóban mindenképpen meg kell verni a skótokat és még így is szerencsére lesz szükségük ahhoz, hogy folytatódhasson a németországi álom.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »