Nem tetszettek a kérdések, ªoºoacã ráhívta a rendõrséget egy külföldi tévéstábra

Nem tetszettek a kérdések, ªoºoacã ráhívta a rendõrséget egy külföldi tévéstábra

Diana Şoşoacă szenátor pénteken a 112-es segélyhívót hívta, miután konfliktusa alakult ki egy külföldi televíziós stábbal az újságírók kérdéseinek nyomán. A Rai Uno stábja előzetes egyeztetés után a szenátor ügyvédi irodájában találkozott interjúalanyával, ám a helyzet elmérgesedett, és a szenátor végül kihívta az 112-t.

A Fővárosi Rendőrkapitányság név megjelölése nélkül közölte, hogy az ügyben két büntetőeljárás indult, amelyek közül az egyikben hatóság elleni erőszak gyanújával nyomoznak. Igazságügyi források azt mondták a HotNews.ro-nak, hogy hatóság elleni erőszak miatt Silvestru Șoșoacă, a szenátor férje ellen indult eljárás, ugyanis megtámadta az egyik ügyvédi irodába ment rendőrt, miután Diana Șoșoacă hívta a 112-es segélyhívót.

Hírdetés

Diana Șoșoacă hétfőn az ügyészség előtt – ahol férjét épp kihallgatták – azzal vádolta a tévéstábot, hogy illetéktelenül hatoltak be irodájába, magánlaksértést elkövetve, amelyet ő és férje próbáltak megakadályozni.

Szerinte ő és férje voltak bántalmazás áldozatai, egy „hátulról irányított” csapat „rendezte meg” az egészet, és az is lehetséges, hogy drogokat vagy lehallgatókészüléket csempésztek be az irodájába. „Nem ütöttünk meg egy rendőrt sem, a rendőrök ütöttek minket” – állította.

Egy tegnapi bejegyzésben pedig azt állítja: családja egy „nemzetközi, rendőrökből, ügyészekből, bűnözőkből, miniszterekből és elnökből álló bűnszövetkezet” által fabrikált ügy áldozata. „Hazai és nemzetközi segítséget kértem! A neomarxisták megpróbálnak megsemmisíteni minket! Le a diktatúrával” – írta.

(hotnews)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »