Nem támogatja a Mi Hazánk a korlátozások érvényben tartását

Lezárásellenes pártként nem támogatja a Mi Hazánk, hogy a korlátozások érvényben tartását minél előbb, házszabálytól eltéréssel fogadja el az Országgyűlés, és nem fogjuk támogatni azok fenntartását sem.

A Mi Hazánk tiltakozik az oltás lehetőségével nem élők hátrányos megkülönböztetése ellen. Legyen joga mindenkinek dönteni! Aki úgy érzi, hogy rá fertőzésveszélyt jelenthet egy oltást visszautasító honfitársunk, az önmagát beoltathatja. Mindenki dönthessen a maga sorsáról, ne diszkriminálják a másként gondolkozókat!

Hírdetés

Gigantikus kiadások vannak a lezárások miatt, pedig e pénznek volna helye pl. az egészségügy különböző területein. Felbecsülhetetlen egészségkárosodást szenvednek el az emberek a halasztott műtétek, az elmaradt kontroll- és szűrővizsgálatok miatt. A Mi Hazánk mint a lezárásellenes párt nem hagyhatja szó nélkül az uszodák kontraproduktív bezárását, és a minisztériumi állásfoglalás nyomán hónapok óta többnyire szünetelő tornaórákat, miközben a mindennapos testnevelésre most nagyobb szükség volna az immunrendszer erősítése érdekében, mint máskor. Szlovéniában ezért nyitották meg az uszodákat és edzőtermeket, Magyarországnak is lépnie kell! – szögezi le közleményében Dúró Dóra elnökhelyettes.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »