Nem sikerült a legjobban a koronaparti egy 55 éves osztráknak

Életét vesztette az az 55 éves osztrák férfi, aki szándékosan kapta el a koronavírust, hogy ne kelljen beoltatnia magát, írja a Die Presse nyomán az Index.

A Kleine Zeitung értesülése szerint Stájerországban egyesek „koronapartikat” tartanak annak érdekében, hogy ne kelljen beoltatniuk magukat. Mindezt az magyarázza, hogy az osztrák kormányzat nemrég szigorított, és így rengeteg dolog már csak azoknak lesz elérhető, akik beadatták maguknak a vakcinát. (Hamarosan azonban mindenkinek kötelező lesz, úgyhogy a grafénba göngyölt nanochippel, vagy esetleg a fél krumplival talán jobban járt volna… – a szerk.)

A koronapartikról egy Ennstal környékén dolgozó orvos mesélt, ő mondta el azt is, hogy az 55 éves férfi egy ilyen összejövetel miatt vesztette életét. Azonban nemcsak az idősek, hanem a fiatalok részéről is meggondolatlanság ezt csinálni: az orvos azt mondta, hogy a 30 év körüli résztvevők közt is vannak olyanok, akiket most posztcovidos tünetekkel kell kezelni.

Hírdetés

Christian Sulzbacher, a szinten Stájerországban található Liezen rendőrkapitánya a Kleine Zeitungnak nyilatkozva megerősítette, hogy ők is értesültek már efféle összejövetelekről.

Nem vagyok meglepve, ez volt már tavaly ősszel is. De már akkor is azt kérdeztem magamban, hogy van-e egyáltalán eszük ezeknek az embereknek – kommentálta Sulzbacher.

Ausztria mellett egyébként Svájcból és Franciaországból is beszámoltak már hasonló esetekről. Az sem kizárt, hogy bizonyos esetekben akár bíróság elé állítják a magukat direkt megfertőző embereket amiatt, hogy veszélyeztetik a járvány elleni védekezést.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »