Ha a végrehajtómaffia 21 milliós sérelemdíjat követel Toroczaki Lászlótól, vajon mennyit érdemelnének az oltáskárosultak? – élő közvetítés

Antiglobalista tüntetést szervezett a Mi Hazánk Mozgalom Budapestre, a Külügyminisztérium elé. "Mutassuk meg, hogy van még igazi antiglobalista erő Magyarországon! Mondjunk NEM-et a WHO-szerződésre! NEM-et a vendégmunkásokra! IGEN-t a készpénzhasználatra!" – foglalták össze invitációjukban a demonstráció főbb célkitűzéseit. A rendezvényen felszólal Toroczkai László Mi Hazánk-elnök, Dúró Dóra, az antiglobalista párt elnökhelyettese és az Országgyűlés alelnöke, illetve Szakács Árpád újságíró, publicista is.

Cikkünk frissül.

Élő közvetítés a tüntetésről:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https://www.facebook.com/mihazankmozgalom2022/videos/965981475166140/&width=480&show_text=false&height=853&appId

Hírdetés

A Bem József téren gyülekeznek a Mi Hazánk antiglobalista demonstrációjára érkezők. 15 óra után nem sokkal, a Himnusz eléneklésévél megkezdődött a tüntetés.

Az első felszólalót, Tóth-Beeri Szilvia operaénekest Novák Előd, a tüntetés házigazdája szólította a színpadra.

Tóth-Beeri elmondta, a haza nem eladó, pénzen nem megvehető. Meg kell tartanunk az egészségügyi önrendelkezési jogunkat is.

Ha a végrehajtómaffia 21 millió forintos sérelemdíjat követel Toroczaki Lászlótól, vajon mennyit érdemelnének azok az oltáskárosultak, akiket megnyomorítottak az évek során? – tette fel a kérdést.

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »