Nem lehet más a buzeráns pedofília: 13 éves fiút kényszeríthetett orális szexre az LMP korábbi politikusa

Nem lehet más a buzeráns pedofília: 13 éves fiút kényszeríthetett orális szexre az LMP korábbi politikusa

A Magyar Nemzet információi szerint a rendőrség tegnap este elfogta Kovács Gábort, az LMP egykori politikusát, aki ellen pedofília gyanújával adtak ki elfogatóparancsot. Úgy tudják, az ellenzéki párt egykori képviselője a gyanú szerint egy 14 év alatti kisfiúval fajtalankodhatott.

Az elfogásról szóló információt a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság megerősítette, hozzátéve, hogy a férfira tegnap este csaptak le Vas vármegyében az egyenruhások.

Arról a Blikk számolt be tegnap elsőként, hogy Kovács Gábor ellen 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális visszaélés miatt adott ki elfogatóparancsot pár napja a rendőrség (úgy tudni, a sértett egy kisfiú).

A 67 éves férfi nem ismeretlen a somogyi közéletben, hiszen korábban önkormányzati képviselő és parlamenti képviselőjelölt is volt. Kovács a 2014-es országgyűlési választáson még a Negyedik Köztársaság Párt (4K!) jelöltjeként mérette meg magát Somogy 2. számú választókerületében, amelynek központja szülővárosa, Barcs. Ekkor mindössze 54 szavazatot kapott, ám a politizálástól ez sem vette el a kedvét: három évvel később már az LMP mutatta be őt mint a következő választáson induló jelöltjét.

Az ellenzéki párt oldalán található (azóta már törölt) információk szerint Kovács az LMP Somogy megyei szervezetének elnökségi tagja volt. Az adatlapjából kiderül, hogy a háromgyermekes férfi közgazdászként végzett Pécsett, és korábban két cikluson keresztül a Barcshoz közeli Nagyatádon volt önkormányzati képviselő.

A bulvárlap szerint az LMP-s politikus jelöltsége idején a kampányát a párt "nagyágyúi" segítették: a nyilvános fotók és videók tanúsága szerint személyesen utaztak a határ menti településre, hogy együtt gyűjtsenek aláírást vele.

Hírdetés

Ennek ellenére néhány hónappal később, 2018 januárjában az LMP közölte, mégsem Kovácsot indítják az áprilisi voksoláson, az okokról pedig nem adtak tájékoztatást.

Az LMP a körözés hírének kirobbanása után közleményében azt közölte, hogy a férfi 2017 decembere óta nem tagja a pártnak.

13 éves kisfiút kényszeríthetett orális szexre

A Metropol újabb részleteket tudott meg a bűncselekményről. Azt írják, a 67 éves férfi múlt szombaton megtévesztő információkkal egy 13 éves diákot csalt el otthonról.

Később, egy még pontosan nem azonosított néptelen helyszínen, az erdő szélén, egy autóban a kiskorú kárára súlyos szexuális visszaélést követett el.

A gyermekkorú áldozat a történtekről odahaza beszámolt a szüleinek, akik azonnal feljelentést tettek a rendőrségen.

Korábban írtuk: Pedofil ex-LMP-st köröz a rendőrség


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »