NB II – Ma eldől, hogy feljut-e az ETO FC Győr az élvonalba

Vasárnap véget ér a labdarúgó NB II 2023–2024-es idénye, eldől, hogy a Nyíregyháza mellett az ETO FC Győr vagy a Vasas jut-e fel az élvonalba.

Mint ismert, hétfőn a Győr hazai pályán kétszer is hátrányból fordítva végül 3:2-re legyőzte a Gera Zoltán vezette Vasast, így most két ponttal megelőzi az angyalföldieket. Borbély Balázs védencei ma 17:30-tól Ajka ellen lépnek pályára idegenben, feljutásukhoz pedig elég egy döntetlen is, mivel ekkor a jobb győzelmi átlag miatt ővék lenne a második hely a Vasassal szemben.

Az ETO kilenc év után juthat vissza az élvonalba. A Világi Oszkár tulajdonába tartozó történelmi klub eleve úgy állt neki a 2023/2024-es idénynek, hogy a feljutást célozzák meg. Sokáig jól is ment az ETO szekere, ám évközben már edzőváltással próbálták kezelni a hullámzó teljesítményt. Végül április 24-én a DAC segédedzői posztját feladva került át a győri kispadra. Vezetése alatt mind a négy mérkőzését megnyerte az ETO.

Hírdetés

A vasárnap 17:30-kor kezdődő Ajka – ETO FC Győr találkozót az M4 Sport élőben közvetíti, a győri önkormányzat pedig hatalmas kivetítőt állít fel a Széchenyi téren, ahol vasárnap 16 órától várják az érdeklődőket, hogy aztán együtt szurkolhassanak a győri futballbarátok a csapat feljutásáért.

ETO-Vasas – Feljutóhelyről várja az utolsó fordulót a Győr – fotók, videók

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »