Nagyon súlyos hazugságspirálba került Karácsony Gergely

Nagyon súlyos hazugságspirálba került Karácsony Gergely

Ennyi volt Gergő!

– Karácsony Gergely nagyon súlyos hazugságspirálba került – fogalmazott a Hír TV Híradójában Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője arról, hogy a NAV-nyomozás után már az OTP is feljelentést tett a főpolgármester 99 Mozgalmának ügyében.

Hozzátette: Karácsony először azt állította, nincsen pénz a baloldal kampányában, majd kiderült, hogy volt, méghozzá több milliárd forint, az ő esetében is: kizárólag az előválasztás első fordulójára nagyjából félmilliárd forintnyi összeget fordított.

– A főpolgármester arról is beszélt, hogy ezt mikroadományozók ezrei dobták össze, de ez is hazugság volt. Majd jött az adományládák meséje, de az OTP feljelentéséből kiderül: erről sem volt szó. Az látszik, hogy külföldi forrásokról van szó. Értelemszerűen ilyenkor a külföldi finanszírozók valamilyen politikai elvárást fogalmaznak meg a balliberális politikusokkal kapcsolatosan

– szögezte le a szakértő.

Hírdetés

Ahogy megírtuk, lapunk birtokába került az a feljelentés, amelyet az OTP Bank Nyrt. tett ismeretlen tettes ellen, hamis magánokirat felhasználása miatt, a 99 Mozgalom ügyében. A feljelentésből kiderül, hogy Karácsonyék számlájára 526 millió forint érkezett annak megnyitása óta, tehát Márki-Zay Péter azon korábbi nyilatkozata, amely a főpolgármester félmilliárdos kampányáról szólt, nagyságrendileg helytálló.

Az üggyel kapcsolatban Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója leszögezte:

A vak is látja, hogy Karácsonyék egyszerűen lenézik a magyarokat, ha az ilyen ostoba hazugságokhoz továbbra is ragaszkodnak.

Míg a budapesti Fidesz úgy fogalmazott, hogy hazugság, amit Karácsonyék az adománygyűjtő ládákról mondtak.

Borítókép: Karácsony Gergely (Fotó: Mirkó István)

www.magyarnemzet.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »