MONACObet-Liga: Itt nézheti meg a mai csallóközi derbit

MONACObet-Liga: Itt nézheti meg a mai csallóközi derbit

Fontos mérkőzésre készül szombat délután a Komáromi FC. A MONACObet-Liga listavezetője múlt héten botlott Miava ellen, ugyanakkor sikerült megtartania négypontos előnyét az őt üldöző Eperjes előtt, mely meglepetésre nem tudott pontot szerezni Somorján. A komáromiak ma ugyanazt a Somorját fogadják, mely múlt héten megtartotta az Eperjes skalpját, így a szokásosnál is izgalmasabb csallóközi derbi várható.

Radványi Miklós védencei 24 forduló után 57 ponttal vezetik a tabellát, míg a somorjaiak 30 ponttal a tizedikek, ugyanakkor nagyon szoros utánuk a mezőny, hisz a garammentiek, Tőketerebes és a Slovan B is egyarán 29 pontot gyűjtöttek eddig.

Hat fordulóval a bajnokság vége előtt a már egyértelműen feljutásra játszó komáromiaknál minden pont számít, így remélhetőleg egy rendkívül atraktív, támadó szellemű játékot bemutató összecsapásra lehet ma számítani.

Hírdetés

A csallóközi derbit az internetes Niké TV és a Joj Šport is élőben közvetíti. A találkozó 15 órakor kezdődik a vágsellyei stadionban, a KFC átmeneti otthonában.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »