Mind a 23 budapesti kerületben van immár alapszervezete a Mi Hazánknak, Erdélyben is jelen vannak

Legutóbb megalakult a soroksári csoport is Kovács Attila vezetésével (a képen jobbról a második). Köszönet érte Nagy Attila fővárosi elnökünknek (a kép jobbszélén) és Juhász József budapesti alelnökünknek is (balról a második), írja Fb-oldalán a párt.

Novák Előd országos alelnökként és a párt elsőként megalakult, újbudai alapszervezetének elnökeként üdvözölte az utolsó budapesti alakulást, felhívva a figyelmet: a legnagyobb megmérettetés a jövő évi választási ajánlásgyűjtés lesz, hiszen a Mi Hazánk egyetlen ellenzéki pártként mind a 106 választókerületben saját képviselőjelöltet állít. Aki kedvet érez, hogy tegyen valamit hazánkért, a felelős ellenzék várja soraiba.

Hírdetés

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmihazankujbuda%2Fposts%2F703270053699884&width=480&show_text=false&height=293&appId

Erdélyben közben a párt szatmári csoportja alakult meg. A vezetője Szatmári Károly lett, írja Novák Előd a Fb-oldalán. Az alelnök megjegyzi: szerte az országban (sőt immár a Kárpát-medencében) jönnek létre a Mi Hazánk Mozgalom helyi szervezetei.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »