Mészáros Györgyre emlékeztek szülőfalujában

Mészáros Györgyre emlékeztek szülőfalujában

Örökös tiszteletbeli alelnökévé választotta a csallóköznádasdi labdarúgóklub lapunk sportrovatának munkatársát, a tragikusan fiatalon elhunyt ifjabb Mészáros Györgyöt.

A dunszerdahelyi területi bajnokság VII. ligájában szereplő egyesület az évzáró taggyűlésén döntött erről.

Hírdetés

Gyuri a 2017-es újraindulástól mindenben segítette a klub munkáját. Járt a hazai és idegenbeli meccsekre, ha kellett, rendezőként működött közre, videózott, a szövetség elektronikus rendszerébe töltötte fel az aktuális összeállításokat, de részt vett focikupák és az egyesület báljainak szervezésében is.

„Különleges helyet foglal el a csapat szívében. Az elejétől kezdve mindenben segített, számíthattunk rá, bármilyen feladatról volt szó. Munkáját mindig becsülettel, kellően komolyan véve, de jó kedvvel végezte – mondta lapunknak Méry János, a klub leköszönt elnöke, akit Nagy Imre vált a poszton. – Bár voltak kisebb vitáink, ezekben csakis a csapat érdekét tartotta szem előtt. Halála előtt egy héttel még az általunk szervezett búcsúi bálon segédkezett a büfében. Ötletemet, mely szerint örökös tiszteletbeli alelnökké választjuk, a vezetőség és a tagság is egyhangúlag támogatta. Ez a mininum, amit a klub megtehet érte.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »