Menczer Tamás: egész Brüsszel azon dolgozik, hogy elhallgattassa Orbán Viktort

Menczer Tamás: egész Brüsszel azon dolgozik, hogy elhallgattassa Orbán Viktort

Orbán Viktor miniszterelnök felszólalt volna egy konferencián Brüsszelben, de a baloldali polgármester és a szélsőbaloldali, erőszakos, anarchista Antifa fenyegetése, nyomása miatt az első két helyszín lemondta a rendezvényt – közölte Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója kedden a közösségi oldalán.

„A konferencia a harmadik helyszínen elkezdődött, de most megérkezett a rendőrség, és közölte, hogy a konferenciát azonnal be kell fejezni – írta.

Hozzátette, nem biztosítják a rendezvényt, hanem bezárják. Éljen a brüsszeli demokrácia…

Az igazgató bejegyzése szerint a háborúpártiak mindenáron el akarják hallgattatni a béke hangját, és bele akarnak nyomni bennünket a háborúba.

Hírdetés

„Magyarország békéjének megőrzése folyamatos küzdelem, és ebben a küzdelemben csak a magyar emberek támogatásával lehetünk sikeresek!” – írta közösségi oldalán.

Orbán Viktor az esetre reagálva a facebookos bejegyzésében azt írta:

Brüsszel szintet lépett. Ha valaki kiáll a béke mellett, azt egyszerűen betiltják. Nincs mese, június 9-én kell elmondanunk, hogy nem kérünk a háborúból!

Orbán Balázs a Facebook-oldalán tette közzé a hírt, miszerint Orbán Viktor miniszterelnök délután 16:00 órakor felszólal az Európai Parlamentben is. Amint azt a bejegyzésében írta, a migrációellenes, szuverenista erőket nem lehet elhallgattatni!


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »