Megvertek egy biztonsági őrt a WestEndben a „navajonkik” (fotó)

Megvertek egy biztonsági őrt a WestEndben a „navajonkik” (fotó)

Megvertek egy biztonsági őrt a WestEndben a „navajonkik” (fotó)

A rendőrség súlyos testi sértés bűntett kísérletének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Hírdetés

Egy ismeretlen nő október 28-án, Budapesten, egy terézvárosi bevásárló központban egy biztonsági őrt megrúgott, majd férfi társa az őrt többször megütötte. Az elkövetőkről egy biztonsági kamera felvételeket készített.

A nő 18 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, hosszú sötét hajú, aki a bűncselekmény elkövetésekor sötét kabátot, valamint sötét nadrágot viselt. Társa, 25-30 év körüli rövid hajú férfi, aki a bűncselekmény elkövetéskor szürke pulóvert, fehér pólót, valamint szürke nadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható nőt és férfit felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »