Megvan a Liverpool új edzője

Megvan a Liverpool új edzője

Jürgen Klopp az idény végén távozik a klubtól.

A holland Arne Slot lesz a Liverpool edzője a nyártól – írja a 24.hu.

A 45 éves Slot jelenleg a Feyenoord edzője, de sajtójelentések szerint Liverpool kivásárolja a szerződéséből. Az angol klub első ajánlata 9 millió euróról szólt, azt még visszadobta a Feyenoord, de mostanra sikerült megállapodniuk a feleknek.

„A döntésem egyértelmű, a Liverpool következő edzője szeretnék lenni” – nyilatkozta Slot, aki a megállapodás előtt úgy fogalmazott, óriási lépés lenne a karrierjében, ha klubja elengedné a Liverpoolhoz.

Hírdetés

#LFC will pay £9.4M to Feyenoord to release Arne Slot from his contract. Slot will complete the season & leave shortly after

Slot has already made contact with some players at Liverpool, including Gakpo, Van Dijk & Gravenberch, with the players excited to work with him pic.twitter.com/NNERfqsKaF

— Transfers Radar (@transfersradar) April 27, 2024

Slot a Feyenoordot 2021 óta irányítja, 2022-ben Konferencia Liga-döntőbe jutott, egy évvel később megnyerte az Eredivisiét, a mostani szezonban pedig Holland Kupát nyert. Slot egyébként 2023 nyarán a Tottenhamnél is felmerült, de akkor azt mondta, ki akarja tölteni a 2026-ig érvényes szerződését.

A Liverpool jelenlegi edzője, Jürgen Klopp januárban jelentette be, hogy az idény végén távozik a klubtól, amellyel idén Ligakupát nyert.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »