Megszólalt az autós, aki alatt megnyílt a föld Debrecenben

Megszólalt az autós, aki alatt megnyílt a föld Debrecenben

Megijedni sem volt ideje, olyan gyorsan történt minden. A kárát a város állja.

Mint arról korábban az Infostart is beszámolt, múlt csütörtökön beszakadt az aszfalt a 4-es főút debreceni átvezető szakaszán, egy személygépkocsit majdnem elnyelt a föld. Vízelfolyás okozta az útrepedést a Rakovszky utcán, ahol a Debreceni Vízmű Zrt. dolgozói próbálták elhárítani a vízszivárgást.

A ritka jelenséget egy férfi egészen közelről élhette meg. Vértesi Philip ugyanis épp napi ügyeit intézte, amikor autója alatt megnyílt a föld. A dehir.hu-nak azt mondta, éppen a cége könyvelőjéhez tartott, amikor kiment alóla a talaj.

„Nem szegtem szabályt, nem ült mellettem senki szerencsére, és nekem sem esett bajom. Lehetett volna más is a forgatókönyv, így csak örülni tudok” – emelte ki. Látta, hogy a forgalmat addigra már elterelték, majd egyszer csak arra lett figyelmes, hogy az ott dolgozó szakemberek kiszaladnak elé, hogy megállítsák. Mint azt utólag kiderült,

ők már látták a repedést, ám mire lefékezték az érkező autót, a lyuk elnyelte a BMW-t.

Attól ijedt meg a legjobban, hogy nem tudta, meddig tart majd a zuhanás, utána pedig annak, hogy a céges papírjait még ki tudta menteni a kocsiból. Mint mondta, egy ember azonnal a segítségére sietett, feltérképezve a helyzetet. Bár csak az anyósülés oldaláról tudott kiszállni az autóból, leblokkolni sem volt ideje: egyből azt tervezte, hogyan tudja folytatni a napi teendőit, mert időre kellett mennie.

Hírdetés

/* (c)AdOcean 2003-2018, portfolio_hu.Infostart_2018.mobile_site.cikkek.banner_cikkozi_extra */
ado.slave(‘adoceanindexhuokdtbqijve’, {myMaster: ‘dBfmGy0C0lT8mfY5Mfg2WBNH8U_KL2dR9EYdt6o1mXz.47’,
onServerEmission: function(){document.getElementById(„y-adoceanindexhuokdtbqijve”).classList.add(„uysdfa6ds”);},
onServerEmissionEmpty: function(){}
});

Vértesi Philip reméli, soha többet nem fordul elő vele ez, és hálás a városvezetésnek az azonnali segítségnyújtásért. Az autót kárszakértő vizsgálja jelenleg, de a város teljes mértékben rendezik a kárát.

„Egy éve van meg az autó. Vicces belegondolni, ha egyszer eladnám, a leírásban az enyhén sérült megfogalmazásnál koccanásra, rossz parkolásra gondolnának az emberek, nem arra, hogy ez az autó szakadt be a Rakovszkyn” – mondta a károsult autós.

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »