Mégsem lett „égő áldozat” a kijevi holokauszt-emlékmű

Mégsem lett „égő áldozat” a kijevi holokauszt-emlékmű

Hiába volt tele vele a világsajtó, valójában mégsem bombázták le az oroszok a Babij Jar-i holokauszt-emlékműveket.

Volodimir Zelenszkij, Ukrajna zsidó elnöke az elmúlt órákban telekürtölte a világot azzal, hogy „az orosz agresszorok már Ukrajna történelmét sem tisztelik, hiszen támadást intéztek a Kijev melletti Babij-Jarban elkövetett náci tömeggyilkosság áldozatainak emlékét megörökítő emlékművek ellen”. Egy tekintélyes izraeli tudósító elutazott a helyszínre, hogy fölmérje az orosz gaztett nagyságát – de Babij-Jarban mindent sértetlenül talált – írja a Jedi’ot Áháronot.

Hírdetés

Az elmúlt órákban tele torokkal harsogta a magyarországi zsidó média: a kegyetlen oroszok már arra vetemedtek, hogy a németek által 1941-ben (tegyük hozzá: a „szegény” ukránok hathatós segítségével – H. J.) az ukrajnai Babij-Jarban elkövetett tömeggyilkosság emlékművét is lebombázták. A hírt természetesen fölerősítette a „magyar” közszolgálati rádió és televízió is. A holokauszt emlékműveinek (mert Babij-Jarban kettő is van – H. J.) meggyalázásával kapcsolatban, s a hisztériakeltés szándékával idézték Ukrajna zsidó elnökének elítélő szavait is.

De mit ad Isten, Ron Ben Jisáj, az izraeli Jedi’ot Áháronot veterán tudósítója vette magának a fáradtságot, s ma ellátogatott Babij-Jarba – és sértetlenül találta az ottani holokauszt-emlékműveket.

„A Babij Jar-i holokauszt-emlékműveket nem érte orosz találat, s ezért nem is sérültek meg. Bejártam az egész emlékparkot, s bizton jelenthetem, hogy egyik emlékmű sem károsodott meg, semmilyen bomba, rakéta vagy lövedék nem találta el a területet” – tudósította az izraeli Jedi’ot Áháronot napilapot Ron Ben Jisáj.


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »