Megkezde a felkészülést a Fradi, két edzőtábor szerepel a programjukban

Megkezde a felkészülést a Fradi, két edzőtábor szerepel a programjukban

Az OTP Bank Liga, a MOL Magyar Kupa és az UEFA Európa Konferencia Liga februári folytatására készülő Ferencvárosi TC ebben az évben január 5-én, pénteken találkozott először az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban. A játékosok egyelőre csak átestek az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, január 6-án azonban már edzést vezényel nekik Dejan Sztankovics.

Dejan Sztankovics vezetőedző év végi értékelőjében elmondta, az első téli edzőtáborban a fókusz a munka mellett a helyes táplálkozáson és az alváson lesz. Ennek az összetartásnak a helyszíne szombattól Mezőkövesd lesz. A jövő hétvégi hazatérést követően néhány napot a fővárosban tölt a csapat, majd Spanyolország felé veszi az irányt, ahol január 15-től a második edzőtábort is teljesíti.

Néhány felkészülési mérkőzés is szerepel a programtervben, ezeket a szurkolók élőképes közvetítéseken keresztül követhetik majd figyelemmel.

Megvan az első téli erősítés: Habib Maiga a Fradiban!

Januárt 4-én jelentette be az FTC a 2023/2024-es szezon téli átigazolási időszakának első érkezőjét a francia első osztályban szereplő FC Metz 28 éves védekező középpályása, Habib Maïga személyében.

Ismert az idei első mérkőzések menetrendje

Hírdetés

A Magyar Labdarúgó Szövetség csütörtökön elkészítette az OTP Bank Liga 18-22. fordulójának menetrendjét, valamint arról is döntés született, hogy melyik találkozók kerülnek képernyőre a MOL Magyar Kupa nyolcaddöntői közül.

A határozat értelmében a Ferencváros tétmérkőzésen először február 3-án, szombaton lép pályára idén, akkor 15.00-tól a Kisvárda Master Good vendégei lesznek. A folytatásban, február 6-án, kedden 20.00-tól fogadják az MTK Budapestet, majd február 10., szombat 17.30-kor kezdenek a DVSC otthonában, február 25-én, vasárnap 17.30-tól pedig az Újpest FC ellen vívnak derbit a Szusza Ferenc Stadionban. A hazai kupasorozatban február 28-án, szerdán 19.00-kor indulhat útjára a labda a DVSC elleni idegenbeli meccsen.

FTC-Olympiakosz: Kezdődik a jegyértékesítés

Dejan Sztankovics irányításával a 34-szeres magyar bajnok FTC veretlenül, két győzelemmel és négy döntetlennel az UEFA Európa Konferencia Liga F-csoportjának második helyén végzett, megelőzve a belga Genket, valamint a szerb Csukaricskit, ezzel pedig bejutott a sorozat egyenes kieséses szakaszába, a legjobb 24 csapat közé, ahol csoportmásodikként először a nyolcaddöntőbe jutásért kell vívniuk egy párharcot az Európa-liga egyik csoportjának harmadik helyezettjével.

December 18-án, az UEFA nyoni központjában kisorsolták, hogy a rekordbajnok magyar együttes a görög Olympiakosz ellen harcolhatja ki a nyolcaddöntős szereplést.

A párharc első felvonását február 15-én, csütörtökön Görögországban rendezik, míg a visszavágóra egy héttel később, február 22-én este 21 órától Budapesten kerül sor. A jegyértékesítés 2024. január 9-én indul a február 22-i visszavágóra. Ezt a hazai összecsapást mindenképpen az FTC otthonában, a Groupama Arénában játsszák. A jegyértékesítésről bővebben ITT.

fradi.hu


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »