Megjelent a Győri Egyházmegye negyedik évkönyve

Megjelent a Győri Egyházmegye negyedik évkönyve

Október 13-tól megvásárolható a Győri Egyházmegye Hitvallás évkönyv 2022 kiadványa a Szent László Látogatóközpont Ajándék- és Kegytárgyboltjában (9021 Győr, Káptalandomb 13.). Az évkönyv összefoglalót nyújt az egyházmegye életéről, újdonságként még mélyebb rálátást adva az esperesi kerületekre, azok életét, kiemelkedő eseményeit közelebb hozva.

A megújult évkönyv elején egy kalendáriummal is kedveskedtek az olvasóknak, továbbá a 160 oldalas színes kötetbe válogattak az online megjelenő Hitvallás magazin interjúiból, elmélkedéseiből, ismeretterjesztő írásaiból.

A kiadvány tematikájában csatlakozik a Ferenc pápa által meghirdetett Szent József-évhez és az Amoris laetitia-családévhez interjúkon és ismeretet bővítő írásokon keresztül, ezen felül találhatunk olvasnivalót a megújult soproni Szent Mihály-templomról, érdekességeket az alapításának 900. évfordulóját ünneplő premontrei rend életéből, illetve számos kulturális és művészeti írást a kötet hasábjain.

Hírdetés

A kötet elérhető személyesen a Káptalandomb 13. szám alatt (hétfőtől péntekig 9–18 óráig, szombaton és vasárnap 10–18 óráig), megrendelhető a +36 30 1569401-es telefonszámon vagy az [email protected] e-mail-címen, illetve a plébánosokon keresztül. Az évkönyv ára 990 forint.

Forrás és fotó: Győri Egyházmegye

Magyar Kurír


Forrás:magyarkurir.hu
Tovább a cikkre »