Mától várja újra látogatóit a Magyar Nemzeti Múzeum

Mától várja újra látogatóit a Magyar Nemzeti Múzeum

A Magyar Nemzeti Múzeum (MNM) országos intézményi hálózatának tagintézményei május elseje óta egymás után nyílnak meg a járványügyi szabályok betartása mellett. A budapesti főépület, a Magyar Nemzeti Múzeum 2021. május 11-től várja az érdeklődőket – jelentette a Gondolának az MNM.

Kép: Incze László

Mit nézhetünk meg?

A Koronázási Palást

Kelet és Nyugat határán

Magyarország története I.

Magyarország története II.

Lapidárium

Hírdetés

A Seuso-kincs. Pannonia fénye

A Magyar Nemzeti Múzeum munkatársai kérnek mindenkit, hogy fokozottan figyeljenek a járványügyi szabályok betartására és az egyes intézmények speciális kéréseire, amelyet lentebb, intézményi bontásban is olvashatnak.

Az Intézmény minden dolgozója élménygazdag szórakozást kíván a visszatérő látogatóknak!

A Magyar Nemzeti Múzeumra vonatkozó szabályok

A 194/2021. (IV. 26) kormányrendelet értelmében belépőjegy csak koronavírus ellen védett személyek, és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak számára adható ki.

Belépés csak védettségi igazolvánnyal lehetséges! Ennek hiányában nem áll módunkban fogadni a látogatót!

A kiállítások megtekintése 2 órás idősávokban zajlik. A jegyvásárlás online a Jegymester felületén (jegymester.hu) és a helyszínen történik.

A csoportokat előzetes regisztrációra kérjük: [email protected]

Múzeumpedagógiai foglalkozás itt igényelhető előzetesen: [email protected]

Az épületben az idősávokon belül 250 látogató tartózkodhat. Amennyiben a múzeumban egyidőben jelenlévő látogatószám eléri a 250 főt, az ezen felül érkező látogatóknak várakozniuk kell.

A múzeumba történő belépés CSAK kézfertőtlenítés után, szájmaszkban lehetséges és kérjük, ügyeljenek a távolságtartásra (1,5 m)! – zárul a Magyar Nemzeti Múzeum Gondolához elküldött jelentése.

 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »