Másodszor is nyertek Karcfalván (Jégkorong)

Másodszor is nyertek Karcfalván (Jégkorong)

A Háromszéki Ágyúsok másodszor is győztek Karcfalván, tegnap 4–1-re diadalmaskodtak a Sapientia U23 felett a román jégkorongbajnokságban. Pelle Torstensson együttese legközelebb hazai környezetben játszik: november 4-én, pénteken és 5-én, szombaton 18.30-tól a Hargita megyei egyetemista csapat érkezik a Deme László Műjégpályára.

Jól kezdték a mérkőzést a vendégek, hamar vezetést szereztek, az 5. percben Molnár Zsombor talált a kapuba (0–1). Az első harmadban újabb gól már nem született, azonban a szünet után Pelle Torstensson csapata növelte előnyét, a 22. percben Róth Zoltán előkészítését Szergej Pajor értékesítette (0–2). Az utolsó harmadban ismét a háromszéki gárda volt eredményes, a 49. percben Molnár Zoltán átadásából testvére, Molnár Zsombor szerzett gólt (0–3). Jens Brändström együttesének sikerült a hajrában betalálnia: az 59. percben Benedek Gergő szépített, amire a túloldalon azonnal érkezett a válasz, öt másodperccel a mérkőzés vége előtt Róth Zoltán újabb passzából a csapatkapitány, Bíró Mátyás beállította a végeredményt (1–4), így az Ágyúsok hat ponttal távoztak Karcfalváról.

Hírdetés

„Az eredmény csalóka, a második mérkőzésünk is szoros volt, komoly harc zajlott a jégen. Úgy gondolom, érdekes bajnokság elé nézünk, ugyanis a Sapientia U23 sokat fejlődött, túlzás nélkül elmondható, hogy felzárkóztak az élmezőnyhöz. Ebben a szezonban nem csak nekünk, hanem az Erste Ligában szereplő csapatoknak is komoly fejtörést okozhatnak, egyértelműen kemény dió mindenki számára ez a csapat. Teljesítettük a célunkat, mindkét találkozót megnyertük Karcfalván, így elégedetten összpontosíthatunk a következő meccsekre, amelyeket szintén az egyetemista együttes ellen játszunk, ezúttal hazai környezetben” – fogalmazott Miklós Ervin, a Háromszéki Ágyúsok elnöke.

Eredmény: Sapientia U23–Háromszéki Ágyúsok 1–4 (gólszerzők: Benedek Gergő 59., illetve Molnár Zsombor 5., 49., Szergej Pajor 22., Bíró Mátyás 60.). (miska)


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »